Dermatovenerologija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4005 | Broj poruka: 14424

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38

opadanje kose 123

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

vojana456

24.05.2014. 23:40

Postovani happy Ofarbala sam se prije mjesec dana tj.izvukla sam pramenove i nakon tri dana nasla sam dva pecata na glavi bez kose..prvo su bili mali ali vremenom su se prosirili malo,pre nekoliko dana isla sam dermatologu i on mi je rekao da vjerovatno imam neko zariste u organizmu da mogu biti upitanju krajnici,sinusi upala zuba itd. medjutim koliko znam nista od toga nisam imala, a ni neki veliki stres bar ja msm da nije bio veliki stres. Na tim dijelovima kosa je pocela da raste skoro odmah,ali me je strah da mi se ti pecati ne prosire jos. Propisao mi je da pijem tablete amoksiklav,i beviplex i kremu pantenol ujutru i belosalic mast uvece da mazem. Da li ce mi to pomoci? Sad bas imam stres zbog toga,svaki dan razmisljam o tome i brinem se,da li mogu sprijeciti da mi se to dalje ne prosiri? Hvala unaprijed happy

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

25.05.2014. 12:20

Vaši problemi nemaju veze s bojanjem kose, a niti sa žarištem u organizmu. Vi vjerojatno imate alopeciu areatu. Danas se smatra da je ta bolest autoimune etilogije uzroka i ne povezuje se s žarištima u organizmu. Kod Vas će vjerojatno doći do porasta kose. Od terapije složio b ih se samo s Belosalicom i njega bi trebalo primjenjivati 2 puta dnevno.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

25.05.2014. 12:20

Vaši problemi nemaju veze s bojanjem kose, a niti sa žarištem u organizmu. Vi vjerojatno imate alopeciu areatu. Danas se smatra da je ta bolest autoimune etilogije uzroka i ne povezuje se s žarištima u organizmu. Kod Vas će vjerojatno doći do porasta kose. Od terapije složio b ih se samo s Belosalicom i njega bi trebalo primjenjivati 2 puta dnevno.