Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

?

Autor Poruka

ana4224

15.09.2008. 10:55

Poštovani!

S dečkom sam tri godine. Spremamo se krenuti spavati skupa, no ja to odgađam, zato što odgađam i prvi posjet ginekologu.Ne znam zašto mi je to takav problem,no strah svaki puta prevlada. No, i znam da nešto nije u redu. Prilikom ulaska njegovoih prstiju u mene, to me je toliko boljelo što znam da je donekle normalno. Problem je u tome što sam osjećala uz bol i jako peckanje. Drugi dan prilikom mokrenja osjećala sam peckanje. Također je tu prisutan svrab. Pojavio mi se i smećkasti iscjedak. Znam da moram pod hitno ginekologu i pripremam se psihički!
Ja Vas samo molim da mi otprilike kažete na što da se spremim?Bakterije, gljivice?

Dali ćesto tuširanje(dva puta dnevno) može nairitirati kožu? Naime imam dermatitis i godinama se često tuširam i jako puno koristim kortikosteroide.

Hvala!

Miro Šimun Alebić, dr. med.

18.09.2008. 11:10

Poštovana,
vidim da ste već dobro upućeni u problematiku koja bi mogla biti uzrokom Vaših tegoba. Otprilike sve što ste naveli je moguće, a i najvjerojatnije pa možete bez straha otići ginekologu.