Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cjevčice za venitlaciju


Autor Poruka

alenic

05.02.2007. 16:19

Imam dijete od 10 godina, od 4. godine je pod kontrolom specijalista otolaringologa.Nekoliko puta je bio hospitaliziran - operacija trećeg krajnika i usisavanje gnoja iz srednjeh uha,operacija ostala dva krajnika i insertiranje cjevčica. Cjevčice su stavljene još tri puta od toga su samo jednom operativnim zahvatom izvađene.Prošlo ljeto je dijete opet hospitalizirano, curio mu je gnoj iz uha napravljen je rengen ušiju koji pokazuje degenerativne promjene na kostima-doktorica je objasnila da je to zbog čestih upala uha.Zadnji nalaz je opet otitis media secretoria lijevo timpanogram je ravna crta.Doktorica je najavila mogućnost da se opet insertira cjevčica,ali na naše inzistiranje će to odgodiiti sada idemo svaki drugi dan na politzer.Molim savjet,

Prof. dr. sc. Željko Bumber, dr. med.

06.02.2007. 10:50

Učinjeno je sve. Na žalost postoji vjerojatno disfunkcija tube koja ne omogućuje normalnu prozračnost srednjeg uha. Ponoviti fiberskopiju nosa, rtg sinusa. Svakako još jedan ORL pregled.