Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


devijacija nosa


Autor Poruka

danijel.b

25.11.2010. 22:11

Zdravo,imam probleme sa nosom vec godinu ipo dana,doktor kaze da je devijacija nosa u pitanju,operisao sam obadvije nozdrve,prije nekih mjesec i nesto,poslije opercacije se bolje osjecam nego prije,ali nisam u potpunosti zadovoljan.Moje tegobe su bolovi glave,kontstantan bol je u pitanju,kao da mi je obruc oko glave,to sam primjetio da mi se pojavi najcesce,npr.na putu od kuce do grada,kada je hladno vrijeme,pa cak i kad je ljeto osjecao sam,te tegobe,znima me da li je to ocekivano posto je jos to frisko.Sto se tice zacepljenja samog jedna nosnica,tj desna je bila mehanicki zatvorena,a lijeva je bila zapusena,sada trenutno nema zacepljenja veceg,desna mi se malo zacepi,a lijeva je super nakon operacije,sinusi su mi uredu,svi nalazi koje sam izvadio su uredni,zanima me doktore,da li se moze ovaj moj problem rijesiti.

Domagoj Parazajder, dr. med.

08.12.2010. 19:55

Kako bih vam mogao pomoći, definitivno mi je potrebno više informacija - očito vam je prohodnost nosa nakon operacije bolja, tako da to ne bi trebao biti uzrok glavobolje, iz orl područja u obzir dolazi kronična upala sinusa. Moja je preporuka da učinite pregled neurologa, većina glavobolja spada u domenu neurologa. Lijepi pozdrav!