Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


jezik


Autor Poruka

melita69

06.02.2007. 01:54

Već duže vrijeme točnije oko dvije godine sin mi ima fleke na jeziku , radili smo već razne brisove no međutim kažu da je sve ok, no međutim ja smatram da nije jer ne može pojesti ništa kiselo, ljuto, slano ,a da mu se to ne pojača i zna jeko gadno izgledati - bude gotovo kao izjedeno do krvi i to ga strašno smeta i kaže da ga boli. Od doktorice je dobio Daktarin oralni gel i neku ljubičastu tekućinu - istina kada to koristi malo bude bolje no nikako da se toga riješimo jer čim ne koristi dan dva sve je opet isto. Htjela sam Vam poslati sliku no vidim da se to ne može, pa Vas molim ukoliko je moguće da mi date neku mail adresu da pošaljem slike jer dosta mi je teško opisati točno kako to izgleda.

Prof. dr. sc. Željko Bumber, dr. med.

06.02.2007. 10:50

Predlažem da krenete od gastroenterologa i ezofagogastroskopije.
Svakako poštedna prehrana (ne ljuto, kiselo i sl.). Uglavnom kuhano i eventualno pečeno, bez prevelike količine sirove hrane koja ima koru (voće, povrće).