Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problemi sa slajmom


Autor Poruka

Zorica

03.11.2005. 07:18

Molila bih vas za savjet.
Imala sam prije 15 dana virozu curenje nosa ,upalu usta ,grla.
Isla sam dr on samo kaze virus procice
Moj problem je sto stalno imam osjecaj da imam nesto u grlu kad podignem glavu kao da se nesto slijeva u grlo ako nesto popijem ili pojedem moram da izbacim slajm u kome ponekad vidim i tragove krvi pa se plasim .Ja nemam neki kasalj pa da to iskasljem nego prosto samo dodje usta.
Imala sam slican problem sa slajmom i prije 3ili4 mjeseca snimala sam pluca i dala slajm na analizu i dr kaze ok kad sam ga pitala zasto krv on misli neka alergija posto je tad bila sezona da se skupi preko noci u nosu ,to je bilo i proslo ali sta je sad.
Dok sam imala taj virus nos mi je gorio iznutra sve mi je smetalo mirisi toplo hladno pocela bi tako jako kihati da bi mi se pojavila krv iz nosa.I sad osjecam pogotovo navece da me nesto grebe u grlu nekad skocim u snu trazim zraka kao da mi se grlo osusilo,ta grlobolja sad traje samo nocu .Molila bih da mi date svjet promjenila sam2 dr i svaki kaze virus kao nemas neki kasalj nemas temperaturu ne boli te glava pa procice
Ali mene ne prolazi sad sam dobila uputnicu alergiologu ali moram cekati termin
Mene interesuje odakle slaj da li moze iz zeldca posto imam jake kiseline
UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA

prof. dr. Željko Bumber

04.11.2005. 07:44

Moguće je i jedno i drugo u okviru problema koji navodite. Svakako posjetite otorinolaringologa i gastroenterologa