Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zujanje


Autor Poruka

sasha

14.04.2006. 20:02


Postovani,
Otprilike prije godinu dana javilo mi se je zujanje u usima , tacnije to je visi ton ssssssss kada sam sam u prostoriji, istovremeno je pocelo trnjenje cijelog tijela i lica , kao i povremeno trzanje usne i nerava u nogama i rukama, isto tako mi je malo oslabio vid na desnom oku- svemu tome je prethodio ostriji bol u potiljacnom dijelu glave, ponekad imam i bol u usima i osjecaj zaglusenosti.Neuroloski sam obradjen sa magnetnom rezonancom glave koja je bo i evociranim potencijalima vizuelnim i audio i to je bo.Orl pregled - otoskopski nalaz uredan , kalorijski test- obostrana podrazljivost labirinta.Inavce ima i povremeni bol ostriji u vratnoj i lumbalnoj kicmi.
Po Vama sta bi mogao biti uzrok zbog koga mi zuji u usima.

prof. dr. Željko Bumber

18.04.2006. 07:55

Vjerojatno je uzrok zujanja unutrašnje uho . ZAto su svi ovi testovi uredni. Učinite tonalni audiogram i testove koji dokazuju rekritman (bolje rečeno javite se u neki od audioloških centara).