Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Roaccutane


Autor Poruka

bojimmseee

16.07.2017. 17:45

Postovani,

Imam neka pitanja vezana za roaccutane tablete. Pila sam ih 5 mjeseci i prije 15 dana sam zavrsila terapiju. Kada sam trebala dobiti menstruaciju imala sam samo smedji iscjedak 3 -4 dana i nestalo je. Poslije toga me grudi bole, kao da nesto prolazi kroz njih i bole me jajnici. Osjecala sam zamagljenje vida i blagu nesvjesticu, mucninu. Zanima me da li uzrok za to moze biti i trudnoca, nisam imala odnose ali imala sam peting sa deckom, bila sam u donjem rublju samo, iako mislim da nije doslo do ejakulacije. Da li je to normalno nakon prestanka tableta koje su citostatik? Hvala vam unaprijed na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

17.07.2017. 12:55

Poštovana, prema navedenom ne postoji mogućnost trudnoće. Ipak, obzirom na terapiju koju ste koristili, za svaki slučaj preporučam test. Simptomi koje ste naveli vrlo su nespecifični i mogu biti uzrokovani mnogim čimbenicima, između ostalog i kao nuspojava lijeka.