Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smeđi iscjedak


Autor Poruka

yasmine123

28.04.2014. 15:20

Pozdrav, imam 23 godine i pijem Lindynette već godinu i pol. Danas (nakon uzimanja 13. pilule u blisteru) mi se pojavio svijetlo smeđi, gusti, sluzavi iscjedak. Brine me što bi to moglo biti, pilule pijem svakoga dana u isto vrijeme, nisam imala nikakvih stanja koja bi mogla poremetiti učinkovitost pilula (povraćanje ili proljev). Odnose sa dečkom imam gotovo uvijek sa kondomom, i nikada se nije dogodilo pucanje kondoma ili da je ejakulirao u mene...

(Isto mi se dogodilo i na 3 ili 4 kutiji, tada sam bila kod svoje ginekologice i rekla je neka me to ne zabrinjava, da je to samo privikavanje na pilule. A pošto je sad već prošla godina i pol, mislim da sam se odavno trebala naviknuti na njih i ne znam kako bih objasnila ovu pojavu.... Svakako ću otići sutra kod svoje ginekologice, ali vas molim za odgovor, čisto da se umirim da nije 'nešto ozbiljno').

Puno hvala!!

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.04.2014. 23:30

Radi se o spotingu krvarenju. Nije važno koliko dugo ih uzimate. Nastavite dalje prema shemi.