Autor
|
Poruka
|
m.nela
|
08.09.2009. 11:00
Poštovani. U nedjelju,6.9.imala sam nezaštićeni spolni odnos sa dečkom s time da mi je zadnja mjesečnica počela 22.8.2009. Ejakulirao je van mene i prekinuo je snošaj oko 5 sekundi prije ejakulacije. Zanima me da li postoji šansa da sma ostala trudna od one tekućine? I kada mi je točno bila ovulacija? Zahvaljujem
|
m.nela
|
08.09.2009. 11:25
Zaboravila sam napisati da su mi ciklusi redoviti 28 dana. I odnos sam imala oko 21 h navečer. Da li je potrebno da popijem hitnu kontracepciju??
|
Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.
|
08.09.2009. 20:50
Pročitajte temu Najčešća pitanja.
|
effy
|
14.09.2009. 09:40
prije 22 sata imala sam spolni odnos s kondomom koji je skliznuo i decko je svrsio u mene.. zadnjih 5 dana imala sam vrlo slabu menstruaciju. danas ju vise nemam... ta menstruacija moguce je izazvana time sto sam pila tablete za odgodu i pocela je dan nakon sto sam te tablete prestala piti... trebam li piti pilulu za dan poslije????? imam samo 17 i i najmanja mogucnost trudnoce mi je katastrofalna :/ molim vas odg sto prije da stignem pravovremeno reagirati :/ hvala.
|
|
14.09.2009. 22:05
|
Nevis
|
17.09.2009. 17:55
imam 16 god i prije 5 dana, u nedjelju 13.9. u 6h ujutro sam imala nezaštićeni spolni odnos. on je prekinuo snošaj no postoji mogućnost da je malo ejakulirao u mene. Sljedeći dan, u pon ujutro sam otišla ginekologu po day after pilule. popila sam ih tri odmah i za 12h sam trebala još tri. no, ja sam ih zabunom popila nakon 24 a ne 12h. Nakon prve tri mi je bilo muka i povraćala sam a nakon sljedeće tri ne. Jel postoji mogućnost da je ipak bilo kakve koristi od pilula ili stvarno trebam bit u panici??? molim, odg..
|
|
17.09.2009. 20:20
Ne znam da li trebate biti u panici, to ćete vi bolje znati nakon što pročitate temu Najčešća pitanja.
|
gloss101
|
17.09.2009. 23:50
Postovana doktorice, procitala sam topic s najcescim pitanjima no ... uz neredovite menstruacije (ponekad 28.dan..zadnje dvije 37. i 43.dan) te nakon seksa bez kondoma, 56.sat nakon odnosa sam popila 6 cilest tableta NO propisano mi je 2x svakih 24 sata!! nakon tog sam imala ono smedje crveno krvarenje kojih 3-4 dana. od tada je proslo ravno mjesec dana no menstruaciju nisam dobila. da li ima straha od trudnoce pogotovo nakon (kolko sam procitala) krivog vremenskog termina uzimanja tableta? . UNAPRIJED ZAHVALJUJEM.
|
|
18.09.2009. 07:40
Mislim da ne - vi vjerojatno ovulaciju imate samo par puta godišnje, i teško ju je pogoditi s jednim odnosom. Ono smeđe brljanje bih ja računala pod menstruaciju. Naravno, napravite test da budemo sigurni, bit će pozitivan ako ste trudni.
|
anna002
|
18.09.2009. 22:15
Postovana doktorice,
dakle, jedno pomalo blesavo pitanje - prije tjedan dana sam iz ocitih razloga popila pilulu za dan poslije. Od tada imam neki cudni zuti gusti iscjedak pa me zanima je li to relativno normalno?
Hvala na odgovoru
|
|
19.09.2009. 00:05
Sve je relativno normalno nakon tolike doze hormona
|
nikolinam13
|
20.09.2009. 18:00
21.8 sam imala zadnju menstruaciju.Prošlu nedjelju sam imala odnos, pukao je kondom ali sam popila pilule,2x3 u razmaku od 12 sati, Zanima me kad bi otprilike trebala dobit stvari?Kako to ide?
|
|
20.09.2009. 21:20
|
jolies
|
20.09.2009. 21:20
prijateljica ni je prije dva dana pila 2x3 pilule celesta no sinoc je opet bila "neoprezna" i sad ne zna da li da ih pije ponovo odnosno kakve bi joj mogle biti posljedice?
|
|
21.09.2009. 11:20
Trudnoća bi mogla biti najvjerojatnija posljedica njene neopreznosti, bez obzira na pilule.
|
Cruise
|
22.09.2009. 10:25
Postovana doktorice,
sinoc smo djevojka i ja imali nezasticen spolni odnos i u zanosu mislim da sam mali dio ejakulata "izbacio" u nju (nisam siguran ni jesam li ni nisam - nema sanse da se sjetim). Ona kaze da ocekuje menstruaciju oko 23.09 (odnosno sutra). Ja se ne razumijem u racunanje, a ona kaze da bi to trebalo biti bezbjedno pa Vas pitam - kolike su sanse za trudnocu, odnosno da li smo bezbjedni? Danas smo planirali da ode do ginekologa i oticemo popodne, ali stvarno me ovo iscekivanje pojede, pa bi Vas molio da mi date neki odgovor. Da li ginekolog moze sa sigurnoscu da utvrdi da li ima nesto?
Hvala puno.
Srdacan pozdrav.
|
|
22.09.2009. 19:55
Počitajte temu Pilula za dan poslije - najčešća pitanja
|
neosvojiva
|
23.09.2009. 09:20
Poštovani,
sinoć sam imala s dečkom spolni odnos i nismo sigurni je li bilo tragova svršavanja u mene. Imam recept za jasmin koji sam namjeravala piti od iduće menge, pa me zanima je li mogu sada popiiti jasmin u nekoj kombinaciji kao pilulu za dan poslije, tj. koliko tableta i u kojem razmaku trebam uzeti? HITNO!!!
|
|
24.09.2009. 01:40
Pročitajte temu Pilula za dan poslije - najčešća pitanja
|
renana
|
24.09.2009. 14:10
zadnju mjesecnicu sam dobila 23.8.ciklus mi inace traje od 34 do 38 dana,ali redovito dobijem mjesecnicu svaki mjesec. 23.9 mi je prlikom spolnog odnosa puknio kondom, popila sam triquilar kako mi je ginekolog rekao, dvije odma,dvije nakon 12 sati,jednu nakon 12 sati i jos jednu 12 sati nakon toga. nikada nisam pila te kontraceptive tako da nisam znala koje da uzmem,pocela sam od starta,popila sam 6 smedjecrvenih tableta koje sarze 0,050 mg levonorgestrela i 0,030 mg etinil- estradiola.da li je to u redu doza? znam da je sansa nikakva da sam trudna,ali svejedno. unaprijed zahvaljujem.
|