Autor
|
Poruka
|
zrinkich18
|
07.10.2009. 09:15
hvala..pročitala..sanse da sam trudna su jako malo,nikakve gotovo..hvala.
|
_pumica_
|
07.10.2009. 12:55
Postovana doktorice, imam pitanje i bila bih vam veoma zahvalna kad biste mi mogli odgovoriti. Spolni odnos sam imala 06.10.2009. sa kondomom koji nije pukao, ali, prije nego je moj decko svrsio, na kondomu se pojavio gusci iscjedak koji ima slicnosti sa spremom... posto su mi to plodni dani, kupila sam tabletu Vikela, ali se jos uvijek ne usudjujem popiti dok ne vidim je li moguce da dodje do povecanog lucenja tog sekreta za vrijeme ovulacije jer je decko tek poslije 3-4 min. svrsio i tada je doslo do izbacivanja sperme... i je li moguce da je doslo do izbacivanja njegove tekucine 3-4 min. prije svrsavanja ?
|
Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.
|
07.10.2009. 23:10
Da, moguće je, to se zove preejakulat. Nije baš velika vjerojatnost da ćete zanijeti od preejakulata, p asami procijenite. pročitajte temu Najčešća pitanja.
|
laidback
|
08.10.2009. 04:25
Postovana doktorice,danas oko 11,30h smo se cura i ja mazili i ejakulirao sam bez spolnog odnosa,međutim oko 13h smo imali kratki snosaj bez zastite tijekom kojeg nisam ejakulirao ali je spolovilo ostalo neisprano( ne znam koliko jer sam ga malo obrisao rucnikom ).Cura je zadnju mjesecnicu dobila 1.10. i zadnji dan je bio 5.10.Zanima nas da li bi trebala uzeti pilule?Hvala
|
|
08.10.2009. 12:20
Pročitajte temu Pilula za dan poslije - najčešća pitanja.
|
aa
|
08.10.2009. 12:35
Dobar dan, prije mjesec dany prestala sam pit yasmin tablete, i nisam dobila jos menstruaciju, 7.10 sam imala spolni odnos i decko je ejakulirao u mene, nakon toga sam odma popila cilest tablete 2+2 tako mi je rekao ginekolog, a kod Vas sam na stranicama procitala da treba biti 3+3! Sada me zanima kolke su sane za trudnocu s bozirom da nemam redovan ciklus i kontracepciju pijem 7 godina...
|
|
08.10.2009. 22:15
Postoje minimalne šanse za trudnoću, 15 dana iza odnosa napravite test.
|
aa
|
09.10.2009. 00:10
i bez obzira ako dobijem menstruaciju, da napravim test i da li je to bila dovoljna doza?? hvala puno
|
|
09.10.2009. 10:00
Nije bila dovoljna doza, ali nije ni neka šansa da je bila ovulacija. Pročitajte temu Najčešća pitanja. Test napravite bez obzira na krvarenje.
|
hamdocar
|
12.10.2009. 02:55
postovana doktorice.. imala sam spolni odnos sa deckom tijekom kojeg nam je pukao kondom.. ja sam odmah primjetila da nesto ne valja tako da smo odnos prekinuli minutu kasnije.. odnos je bio 9.10. oko 13 sati.. kako taj dan nisam mogla nikamo u grad, dan poslije (subota) sam otisla u petrovu kod ginekologa za hitne slucajeve da mi prepise hitnu kontracepciju.. tamo mi je zena rekla da to mogu dobiti samo tijekom tjedna sto je meni jako cudno.. jos sam danas probala otici u ljekarnu pitati da li se mogu dobiti nekakve kontracepcijske pilule bez recepta sto je nazalost nemoguce.. opet su me poslali u petrovu, a ja sam im rekla da ne daju nista preko vikenda.. mjesecnice mi bas nisu redovite, izgubila sam kalendar na kojem sam to pratila.. ali zadnje dvije su mi trajale tocno 24 dana.. a odnos je bio 15. dan cillusa.. sad me zanima kolike su mi sanse da ostnem trudna jer tesko da cu sutra (ponedjeljak) moci ginekologu.. procitala sam negdje da se hitna kontracepcija moze uzeti do 72 sata nakon odnosa, a negdje i do 120 sati poslije.. pa bi jos jedno pitanje bilo da li da nesto posebno trazim ako odem ginekologu.. mnogi su mi rekli da su sanse gotovo nikakve, ali bi htjela strucno misljenje.. unaprijed zahvaljujem..
|
|
12.10.2009. 12:00
U pravu su, ako nije bilo ejakulacije šanse su nikakve.
|
Njiva
|
12.10.2009. 20:25
Poštovana, 10.10. navečer imala sam spolni odnos u trećem danu menstruacije prilikom kojeg je dečko ejakulirao u mene, zanima me da li bi trebala popiti pilule, imam doma kutiju Cilesta.
Znam da se ne bi trebala brinuti s obzirom na menstraciju, međutim čula sam da su djevojke znale zatrudniti za vrijeme menstruacije.
Inače imam redovit ciklus, 28 dana i ne pijem kontracepciju.
Unaprijed hvala
|
Aidah99
|
12.10.2009. 23:40
doktorice, jučer oko 5 popodne sam imala odnos s dečkom,bez ikakve zaštite (to se prvi puta desilo)
ugavnom, rekao mi je da će svršiti i maknula sam se te je on svršio po trbuhu,ali nismo sigurni da li je dio ejakulata završio u meni. zadnju mengu sam imala od 26.9 do do 02.10 i inače imam prilično redovit ciklus.
danas u 4 popodne sam popila 3 bijele tablete Trinovuma, te planiram popiti još 3 u 4 ujutro. da li je to u redu i kolike su šanse za trudnoću?
|
|
13.10.2009. 10:00
Pročitajte temu Najčešća pitanja.
|
|
13.10.2009. 12:20
dobar dan....23.09.2009. imala sam pobačaj i sitno krvarenje je trajalo nekih tjedan dana nakon toga...sinoć sam s dečkom bila prvi put nakon toga i dogodila se ta nezgoda da je pukao kondom što smo skužili tek nakon svega...ne znam što da radim, da li je moguće da zatrudnim...bila sam u ljekarni i oni ništa ne daju, do ginekologice svoje ne mogu, jedino da odem privatno nekom ginekologu......unaprijed hvala na odgovoru....
|
|
13.10.2009. 19:40
Nažalost, moguće je. Javite se privatnom ginekologu.
|
aa
|
15.10.2009. 01:25
dobar dan, popila sam 7.10 2+2 cilest i jos nisam dobila mengu da li se trebam brinut?? i 12.10 sam napravila test i negativan je a odnos sam imala 7.10 da li je test bio napravljen prerano???? i da li je normalno da jos nisam dobila?
hvala
|
|
15.10.2009. 11:50
Pročitajte temu Pilula za dan poslije - najčešća pitanja
|
Skomar
|
17.10.2009. 02:55
evo ovako cura i ja smo imali odnos prije 2 sata znaci 16.10. oko 23h i na kraju sam vidio da je kondom pao :S...cura je dobila zadnju menstruaciju 6.10. i trajala je do 9.10. ..ima redovitu ali nepravilnu menstruaciju zadnju je dobila 4 dana ranije..molio bih bilo kakav savjet ...i pitanje moze li se uzeti tableta za dan poslije u ljekarni bez da se ide kod ginekologa?
|
|
17.10.2009. 13:40
Pročitajte temu Pilula za dan poslije - najčešća pitanja
|