Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

zaboravljena pilula

Autor Poruka

Natalija Beljo, dr. med.

10.01.2012. 22:25

india22 Čekajte mjesečnicu.
anchi888 Nemojte radi pauzu .
aadelaide Zbog više tbl. odjednom, sad nemojte imati pauzu.

dinaadriana

12.01.2012. 12:05

Postovana doktorice,
pijem lindynette vec drugi mj a prije toga sam pola godine pila novynette..31.12 sam zaboravila popit pilulu i tu vecer sam imala nezasticeni spolni odnos i par dana nakon,a zadnja tableta mi je bila 9.1..sad me zanima da li postoji mogucnost trudnoce,jer mensturaciju jos nisam dobila kroz ova 3 dana

Natalija Beljo, dr. med.

13.01.2012. 01:50

Još imate vremena u pauzi od 7 dana da prokrvarite.

India22

13.01.2012. 01:50

Dočekala sam menstruaciju i na prvi dan menstruacije popila prvu tabletu iz nove kutije. Nadam se da je to u redu.

Natalija Beljo, dr. med.

13.01.2012. 21:55

Dobro ste napravili.

ribicaa

08.02.2012. 17:45

Poštovana ,
Pijem Cilest pilule već 3 puna mjeseca, započela sam 4 mjesec korištenja s time da sam 9-tu pilulu zaboravila uzet, kada sam išla popit 10-tu sam shvatila da sam je zaboravila, tada sam popila samo desetu, jer mi je to ubičajeno vrijeme za pilulu, a 9 je ostala u blisteru! Sada ne znam dali ih normalno nastavit pit(treba li popiti ovu 9-tu???) i dali imat pauzu od 7 dana, ili odmah krenut sa drugim pakovanjem?(ovo mi je prvi put da sam zaboravila je popiti) I dali je sada potrebno dodatno se zaštititi tjekom spolnog odnosa? i dali je normalno imat probadanja u trbuhu kada sam zaboravila popit pilulu!

Unaprijed se zahvaljujem!!!

shoegal

09.02.2012. 11:00

Poštovana;
Pijem Yasmin već 3 godine.
Nekako sam zaboravila početi koristiti novo pakiranje. Trebala sam uzeti prvu tabletu u nedjelju, a danas je četvrtak. Dakle nisam popila 4 prve tablete. Ne brine me trudnoća. Samo me zanima kako da dalje popuštam jer nisam uspjela naći nigdje na forumu da je netko toliko tableta propustio

Unaprijed hvala

Natalija Beljo, dr. med.

09.02.2012. 22:15

ribicaay Popijte zaboravljenu i dalje po shemi.
shoegal Imamao dvije opcije : 1 da cekate da prokrvarite pa od prvog dana ispočetka ili da bacite 4 zaboravljene i dalje po shemi uz dodatnu zsštitu obavezno.

misamisa

14.02.2012. 22:35

Trebala sam da pocnem sa novim pakovanjem Logest pilula u ponedeljak, al' tek u utorak su stigle u apotekama, tako da sam u utorak popila dve. Da li sam dobro uradila i kada pocinje zastita?

dinaadriana

15.02.2012. 15:10

Postovana doktorice,jucer sam trebala poceti s novom kutijom pilula,i danas sam ih otisla kupiti ali sustav za elektronicke recepte im ne radi cijeli dan i neznaju kad ce proradit..kako da sad nastavim sa uzimanjem pilula jer ako sutra pocnem to bi mi trebala biti vec treca po redu da sam pocela piti jucer? hvala

Natalija Beljo, dr. med.

17.02.2012. 00:35

misamisa Da, od početka.
dinaadriana Kad podignete popijte ona koja slijedi taj dan i dodatna zaštita za ovaj ciklus. Za ubuduće nemojte čekati zadnji dan jer svako malo sustav pada.

mineralna

26.02.2012. 03:55

Postovna doktorice
pijem mycroginon vec par mjeseci.. i u prosli petak sam popila zadnju pilulu, medjutim upravo sam se sjetila da sam sinoc, znaci u petak trebala poceti s novom kutijom, kako je vec kasno, u nedjelju cu tek moci da ih pocnem piti ..pilule inace pijem navecer u 12 sati. veceras sam imala odnos, pa me zanima kako i kada da pocnem s sljedecom kutijom..koliko dugo da koristimo kondom, i kada popijem kutiju koju cu kupiti sutra, da li da opet petkom, kao i inace pocinjem s novom kutijom ..

Lijep pozdrav

Natalija Beljo, dr. med.

26.02.2012. 19:30

Popijte propuštenu i dalje po shemi uz kondom 10 dana.

edda00

29.02.2012. 22:50

Ovako, zanima me dali postoji velika mogućnost da zatrudnim. Zadnji put sam imala odnos u nedelju, kada sam i popila zadnju yaz bijelu tabletu. Dečko je ejakulirao u mene. Problem je u tome što sam zaboravila popit u 2. rozu tabletu u novom blisteru. Što da radim? Ja sam odmah u srijedu ujutro popilu zaboravljenu tabletu od utorka i popila tabletu za srijedu. hvala unaprijed

Natalija Beljo, dr. med.

01.03.2012. 21:20

Pijete kontracepciju i ne možete ostati trudni.

snekica

03.03.2012. 11:45

Poštovana doktorice molim Vas za savjet jer sam užasno zabrinuta. Pijem tablete Trinovum. Zadnja menstruacija je počela 18.2. a prvu tabletu iz pakovanja popila sam 22.2.Spolni odnos u kojem je partner ejakulirao u mene imala sam 28.2. Jučer sam shvatila da sam zaboravila popiti 9.tabletu. I danas, 3.3. sam prokrvarila. Molim Vas recite mi trebam li se brinuti. Je li krvarenje uzrok poremećaja hormona čak i radi jedne tablete ili je uzrok trudnoća? Hvala na odgovoru.

ivona77

03.03.2012. 18:35

Pitanje..
Pijem pilule već 2 godine s pauzom od mjesec dana od Logesta,pa sam presla na Lindinette, njih pijem već 8 mjeseci. 24.2.sam počela s novim pakiranjem i uvijek sam redovno pila, i sinoć 2.3.sam zaboravila popit jednu iz kutije i popila sam 17 sati kasnije, a pilulu prije zaboravljene sam popila u četvrtak 1.3. u 21 h. Imala sam spolni odnos 2.3. ( sinoć ) i dečko je ejakulirao u mene. Postoji li mogućnost trudnoće? i jel trebam dalje koristiti dodatnu zaštitu ( kondom ) ili se mogu koristit metodom prekinutog snošaja ( jer je inače uvijek u mene ejakulirao ) ? Unaprijed vam se zahvaljujem..

Natalija Beljo, dr. med.

04.03.2012. 16:55

snekica To je bila prva nakon 7 dana pauze? Krvarenje zbog jedne zaboravljene.
ivona77 Nema panike, dalje po shemi.

deep_silence

05.03.2012. 12:10

Poštovana,
Pijem Diane 35 pilule već dvije godine. Prije tjedan dana dogodila mi se greška. Počela sam piti u ponedjeljak u 7 ujutro, a u petak sam popila sa zakašnjenjem od 6-7 sati o od tada nastavila redovito uzimati svaki dan u 7 ujutro. Imala sam nezaštićeni spolni odnos u nedjelju popodne. Postoji li i kolika mogućnost da sam trudna?

Natalija Beljo, dr. med.

06.03.2012. 11:00

Ne.

Nazad
1 ... 7 8 9 10 11 12 ... 38
Naprijed