Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


bradavice na penisu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

doo55

11.09.2009. 18:05

Dobar dan!
Imao bih par pitanja s obzirom na ovu temu.. Naime, imam 20 god i već dugi niz godina imam dvije bradavice na penisu:jednu na glavicu a drugu sa strane na prstenu i male su veličine..Nisam ništa poduzimao po pitanju njih do sad jer mi nikada nisu stvarale probleme tipa crvenilo, infekcija, prodoran rast, zatezanje, svrbež i sl. Sada pišem jer bih se htio njih konačno riješiti. Naime ovih dana sam odostaga primijetio poveću ali plosnatu bradavicu koja me također ne boli i ništa ne osjećam... Recite mi molim Vas, malo sam prestrašen već, trebam li se bojati s obzirom na specifičnost područja gdje su se napravile, na koji način se mogu odstraniti, i gdje to mogu učiniti? Radi li se to ambulantno ili nešto treće; mora li se nužno ići u bolnicu zbog toga?
P:S. kao mali, zaboravio sam reći, također mi se napravila bradavica na prstenu koju sam riješio na način da sam išao, koliko se sjećam, jednom privatniku koji mi je to tekućim dušikom spalio i nije se više vratila! Recite, mogu li to napraviti i u ovom slučaju? Unaprijed hvala!!!

Lenka Oremović, dr. med.

15.09.2009. 19:05

Budući da promjene na koži spolovila kako navodite traju već niz godina bilo bi uputno da se obratite dermatovenerologu.Nakon postavljene dijagnoze liječenje će vjerojatno biti ambulantno.