Dermatovenerologija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4004 | Broj poruka: 14423

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38

Diane-35

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ana

07.05.2003. 14:13

Poštovani, zanima me da li Diane-35 u nekim slučajevima mogu pogoršati stanje akni. Nisam imala težak oblik akni,a u zadnja 3 mjeseca, koliko koristim Diane, stanje mi se pogoršalo, lice mi je prepuno sitnih cističnih akni, što nikad prije nisam imala. 2 mjeseca posjećujem dermatologa, terapija je skinoren i tetraciklini, zadnjih tjedana je stanje puno bolje jer nema upala no sitne, slabo vidljive cistične akne su stalno prisutne. Da li je moguće da mi Diane-35 nisu odgovarajuće i da su one razlog što se stanje pogoršalo ili je to nepovezano s njima?
Unaprijed zahvalna

dr. Suzana Ljubojević

16.05.2003. 12:14

Obično je moguće blaže pogoršanje pri početku (prvi ili drugi ciklus)uzimanja Diane 35 tableta, no stvaranje cističnih akne nije karakterisično kao neželjeni učinak hormonske terapije.

Ana a.

24.05.2003. 09:51

Molim Vas, odgovorite mi koliko su šanse da redovitim uzimanjem Diana-35 ipak ostanem trudna. Odkad ih pijem, redovito gotovo u isti sat dobijem mjesečnicu, no sad mi kasni. Molim Vas, odgovorite mi, jer jako sam uplašena!
Zahvaljujem!

dr. Suzana Ljubojević

28.05.2003. 00:26

U koliko ste redovito uzimali Diane 35 tbl mogućnost da ostanete trudni su gotovo nemoguće!