Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Kontatubeks???


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Martina

26.02.2006. 22:08

Zanima me sto je zapravo Kontatubeks krema? Naime, imam mnogo manjih oziljaka od pristica na ledjima koji su sada samo tamnije mrljice. Naznam kako ih ukloniti bez odlazaka u salone ili poliklinike. Kako bi mogla navedena krema na to utjecati?

I jos samo jedno malo pitanje. U zadnje vrijeme se dosta prica o nekakvom uklanjanju pristica i oziljaka pomocu kisika. Kakva su vasa iskustva s time i kako se mogu otprilike kretati cijene takvih tretmana?

Hvala

Martina

dr. Dinko Kaliterna

01.03.2006. 20:17

To je krema na bazi luka koja samo omekšava ožiljke iznad razine kože dok kod pigmentacija i ožiljaka ispod kože ne pomaže. Stoga krema vam ne može pomoći. Mikroabrazija s kisikom je najnovija metoda gdje se istovremeno liječe akne, uklanjaju pigmentacije i ožiljci smanjuju. Metoda je bezbolna i nimalo neugodna. Već nakon prvog tretmana se vide rezultati. U prosjeku treba oko 3 tretmana. Cijena varira od 400 do 700 kn po tretmanu.