Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


laserska depilacija prevara?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Arijana

02.06.2004. 12:45

Dlačice su mi bile izražene samo u uglovima usana nisu bile crne nego bjele ali malo duže. Imam 20 godina i pročitavši o lasersko depilaciji pomislila sam ako moje nisu toliko izražena nakon jednog dva tretmana će oslabit i bit kraće. U kozmetičkom salonu sam upitala djelatnicu dali postoji mogućnost da dlačice izgledaju lošije ona je rekla ne. Izdepilirala mi je voskom cjelu nausnicu i prošla laserom koji ja uopće nisam osjetila sada su mi dlačice drugačije vidljivije na cjeloj nausnici očajna sam. Laser je bio Photonlifeov laserose. Jesam li prevarena? Tretman je koštao 200 kn ali ih tebam još kao 8. U naprijed zahvaljujem.

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

03.06.2004. 00:07


Stvarno ne znam kako ste se odlucili za laserski tretman kod kozmeticarke.Radi se o aparatu koji moze ostaviti trajne posljedice te tretmane moze obavljati samo strucna osoba-liječnik koji je obucen za rad s laserom.Sam tip lasera nije bitan nego nacin rukovanja s njim.
Ukoliko se radi o svjetlim dlacicama tu je laser skroz nefektivan te su potrebne druge metode npr. : vosak, spaljivanje strujom.Pokusajte nabaviti kremu Vaniqua u privatnim apotekama jer ta krema suzbija rast dlaka dok se koristi te je narocito pogodna kod svjetlih dlaka ukoliko vam ostale metode ne pasu.Sto se tice samog broja tretmana tesko je odrediti bez pregleda, svakako potrebno je vise tretmana.
Nemojte biti ocajni jer nema razloga, vas problem nije nerijesiv.
Drugi put pazite tkome se upustate u ruke.