Dermatovenerologija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4005 | Broj poruka: 14424

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38

???

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Megi

01.12.2004. 11:43

Pozdrav,
imam jedan problem koji i nije toliko strasan,al meni smeta naime po licu tocnije po obrazima blize usima imam puno vidljivih zilica i nekih ko crvenih tockica.Da li je to zbog moje slabe cirkulacije i blijede puti,pa se te kapilare jace vide ili je to neki veci problem.Inace imam cisto lice,ali te tockice i zilice daju dojam kao da sam imala puno akni,pa su mi ostali oziljci.Postoji li neka krema koja bi ujednacila boju mog tena i umanjila vidljivost tih plavkastih zilica?Puno hvala

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

01.12.2004. 19:19

Navedene promjene nastaju najčešće kao posljedica dugotrajnog izlaganja suncu ili pod utjecajem ženskih hormona te se radi samo o estetskom problemu.Postoje kreme koje mogu samo prikriti promjene a za izliječenje potrebno je promjene spaliti.Najčešće se to radi s strujom a rezultati su odlični bez ožiljaka.Metoda je bezbolna do manjeg peckanja.U obzir dolazi laser ili IPL no navedene metode su skupe.