Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


pitanje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

m

24.12.2005. 02:15

Koje sve preglede treba obaviti da bi liječnik odobrio upotrebu propecie? Da li se može koristiti proscar budući da se radi o istom lijeku ali je puno jeftiniji tako da ga se razlomi na 4 dijela i uzima 1.25mg umjesto standardnih 1mg da li bi to bilo šta štetno jer sam informirajući se po internetu o tome vidio da dosta ljudi vani uzima 1.25mg proscara umjesto 1mg propecie sa istim rezultatima ? I ako znate za preporučit nekog dobrog dermatologa u Splitu za obavit sve potrebne preglede u vezi toga? ZAHVALJUJEM

dr. Dinko Kaliterna

27.12.2005. 11:23

Savjetujem dr. Stipića koji radi u bivšoj vojnoj bolnici. Od pretraga je potreban dermatološki pregled gdje je najvažnije uzimanje niza podataka nakon ćega se donosi odluka da li je potrebno uraditi dodatne pretrage. U principu ne bi trebala postojati razlika što ne znači da savjetujem da se koristi proscar umjesto propecie. Proizvodač navodi da postoji bitna razlika.