Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


svrbez, crvenilo i bol na glansu penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

rino345

21.06.2011. 10:50

Poštovani,
od 9. mjeseca prošle godine imam povećan nagon za mokrenjem, peče me dok uriniram, imam lokalizirano crvenilo i otok na otvoru uretre, osjećam neugodu koja povremeno prelazi u bol na glansu penisa.
Bio sam na više pregleda kod infektologa i zadnji nalazi su sljedeći: urin b.o., UK sterilna, bris uretre - mikološki negativan, TV neg, M. hominis i Ureaplasma ureal. negativni, C. trachomatis negativna, bakteriološki - Enterococcus faecalis, ejakulat bakteriološki Staph. epidermidis. Ordiniran mi je ciprofloksacin i diflucan, a nakon što to nije dalo nikakvih rezultata doksiciklin, no ni to nije pomoglo.
Nisam imao rizične spolne odnose, partnerica nema simptoma.
Htio sam napraviti bris glansa i prepucija no liječnica mi je rekla da ti nalazi nisu pouzdani i da ih ne treba raditi. Što mislite o tome?
Je li potrebno uraditi još kakve pretrage? S obzirom da simptomi i dalje perzistiraju, o čemu se zapravo radi?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

23.06.2011. 13:00

Mislim da bi trebali obaviti urološki pregled, te pretrage koje Vam urolog preporuči. Slažam se da bris glansa i prepucija nema smisla.