Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Uklanjanje bora laserom?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Adisa

14.12.2005. 02:08

Molim Vas da mi kazete da li je moguce da uklonim boru koja se proteze od korijena nosa do uglova usana i jako mi smeta pomocu IPL uredjaja?Kakvi su rezultati i koliko je tretmana potrebno obaviti?Primijetila sam je prije oko dvije godine.Sad mi je 27,te me pomisao na bore u vec ovim godinama uzasava.Inace,ne idem u solarij,redovno i temeljito skidam sminku, posjecujem kozmeticara i njegujem se Clinique-om i Lierac-om.Na celu i oko ociju uopce nemam bora,samo ove duboke bore oko usana.
Puno hvala,Adisa,Sarajevo

dr. Krešimir Kostović

14.12.2005. 10:20

Za boru oko usana neće Vam pomoći IPL uređaj. Potrebno je učiniti "resurfacing" CO2 ili Er-YAG laserom. Laserski "resurfacing" pripada u najsloženije laserske zahvate koji zahtjevaju opću ili lokalnu anesteziju i posebnu postoperativnu njegu. Očevidne rezultate i detalje postupka će Vam objasniti dermatolog ili estetski kirurg koji će Vam učiniti zahvat.