Autor
|
Poruka
|
Silly5
|
10.02.2016. 16:30
4 dana nakon odnosa pojavio mi se cudan iscjedak..jel to ima kakve veze sa trudnocom? I kad je moguće napraviti test?
|
Edysaa
|
10.02.2016. 17:15
Poštovani doktore;
Zanima me koliko je moguca trudnoca i pored menstruacije?
Naime, procitala sam clanak o djevojci koja je bila trudna tri mjeseca ali je imala normalan ciklus?
O cemu se zapravo radi ? I koliko je to cesta pojava ?
Hvala na odgovoru.
|
Makicaaaaa
|
10.02.2016. 19:10
Zdravo
Menstruacija mi kasni 4 dana. Naime trebala sam dobiti 6og feb a danas je 10ti. Sa deckom imama redovan odnos ali pazimo i ne koristimo zastitu. Pre meces dana desilo se da je u mene i ja nisam popila tabletu za jutro posle. Nakon toga dva puta sam se onesvestila al sam dobila uredno taj mesec tj u januaru. Posle toga smo imali odnose i evo sad mi kasni. Grudi su mi otekle i imam dijaerju. Pa me zanima dal je i to jedan od simptoma rane trudnoce i dali je moguce da se prvi mesec zaceca dobije mensruacija?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
10.02.2016. 22:10
Pucko može ali šansa nije velika.
|
|
Edysa to nije menstruacija. Krvarila je u ranoj trudnoći. Takvo krvarenje ne javlja se u očekivano vrijeme menstruacije, ne izgleda kao menstrualno, nepravilnog je tipa i intenziteta. Doduše neiskusne djevojke i žene isto može zavarati.
|
|
Silly, nema. Test najranije u vrijeme očekivane menstruacije.
|
|
Makica napravite test. Prema opisanom mislim da ne bi trebala biti trudnoća u pitanju.
|
Adk
|
11.02.2016. 00:30
Ja se izvinjavam ali nisam dobio odgovor
|
Edysaa
|
11.02.2016. 10:05
Hvala Vam na odgovoru !
|
|
11.02.2016. 17:25
Adk prema opisanom ne bi trebalo doći do trudnoće. No mladi ste neiskusni i imate nezaštićeni odnos. Sugeriram bolji način zaštite.
|
Princessgone
|
11.02.2016. 17:30
Pozz od mene evo ja sam u dilemi već duže vrijeme radimo ma bebi al nam ne ide,ovako ovaj mjesec mi kasni evo danas 8 dan (zadnju mest. imala 03.01.) radila test pre tri dana negativan i ponovo jutros radila test negativan..od simptoma pre predvidjene mest. kasika bol u ledjima u malom stomaku,grudi nabrekle e sad već danima ništa od toga samo me bradavice svrbe i to strašno i povremeno me juce probadao desni jajnik..e sad da li ipak moguća trudnoća ili je ponovo razočarenje..hvala lp
|
|
11.02.2016. 19:35
Nažalost ne radi se o trudnoći.
|
Mali23
|
12.02.2016. 13:35
Postovani doktore, djevojka i ja smo imali nezasticeni spolni odnos gdje nije doslo do ejakulacije. Ona pije lindynette 20 (ovo joj je vec 2 kutija i 8 tableta u drugoj kutiji), tablete pije redovno i uglavnom tocno a nekada s odstupanjem od pola sata. E sada me zanima da li je moguca trudnoca s tim tabletama? Te koliko se mozemo osloniti na tu zastitu?
Lp
|
|
12.02.2016. 21:00
Neće doći do trudnoće, možete se osloniti na istu.
|
maya12
|
13.02.2016. 16:05
Pozz
Decko i ja smo u vezi neko vrijeme , nikada nisam imala spolni odnos sa njim , i jos sam nevina , proslu noc smo se "igral" ali bez spolnog odnosa , i on nije usao u mene , medjutim sjedila sam mu u krilu i njegov je bio vlazan ali nije ejakulirao , hymen je na mjestu dakle nevina sam , pomjerali smo se i moguce da je ta vlaznost sa njegovg tj sluz prije ejakulacie bila na vanjskom dijelu vagine tj u podrucju venerinog.brijega ili mozda nize ali.ne dole do otvora izmesju malih usana , mene je strah menstruaciju tek trebam dobiti za 15 ak dana , ali ubit xe me neizvjesnost do toga vremena, kolika je mogucnost za trudnocu..?
|
|
13.02.2016. 17:55
Nikakva mogućnost trudnoće.
|
nikola97
|
15.02.2016. 10:15
Postovani doktore,
Pre navlaceci kondoma, sam dodirnuo pred semenu tecnost levom rukom, i kondom sam navlacio desnom rukom, ali sam levom malo slucajno dodirnuo povrsino kondoma, desnom rukom sam pokusao sto vise skinuti, i nastavi odalje, da li je moguca trudnoca?
|
maja94
|
15.02.2016. 13:35
imala sam spolni odnos i puknuo je kondom. dogodilo se 21 dan ciklusa, koji inače traje 28 dana. kolika je šansa za trudnću i je li potrebno i ima li smisla uzimati tabletu za dan kasnije?
|
viki123
|
15.02.2016. 16:05
Pozdrav. Zadnju menstruaciju sam imala 29.01. Ciklusi mi nisu redoviti, 20 -35 dana (prosla 2 puta 32, a inace oko 26 dana). Sljedecu menstruaciju ocekujem oko 28.02., za oko 2 tjedna. Imala sam nezasticeni odnos 06.02. Do sada s prekinutim odnosom nije bilo problema. Doslo je do ejakulacije, ali van, i nakon toga smo prekinuli. No u ovu subotu (13.02.) mi se pojavio nekakav cudan gusti iscjedak (uvijek imam nekakav iscjedak dan dva nakon odnosa, uglavnom tekuci), a jutros mi se pojavio i smedi iscjedak (znala sam ga ponekad imati i prije nego sam uopce stupila u odnose). Malo mi je cudno da se to pojavilo tjedan dan poslije. Moze li to biti nekakav simptom trudnoce ili nije zabrinjavajuce, pa da samo cekam menstruaciju? Hvala
|
|
15.02.2016. 18:35
Nikola, nije moguća.
|