Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Moguca trudnoca

Autor Poruka

Korisnik123456789

17.02.2019. 21:50

Postovani
Imam mentrualne cikluse od 26-29dana traju vecinom5dana
Imala sam spolni odnos s ejakulacijom 8dan ciklusa kolike su sanse za trudnocu?

Ivo Balenović, dr. med.

18.02.2019. 15:30

Poštovana, odnos je bio u vrijem neplodnih dana. Mogućnost trudnoće je samo teoretska.

Korisnik123456789

28.02.2019. 13:50

Postovani

Trebala bi dobiti 06.03 menstruaciju..
Danas imam ucestalo mokrenje ,pritisak u donjem dijelu stomaka i ledja,bol u grudima i tupa bol u stomaku je stalno prisutna.
U pitanju iznad ste rekli da je mala mogucnost da se radi o trudnoci s tim da sam imala spolne odnose s ejakulacijom u rodnicu 6,7,8 dan ciklusa.

Da li su ovo predmentrualni bolovi,pms ili je ipak trudnoca u pitanju? I kad bih mogla najranije uraditi test za trudnocu?

m44

28.02.2019. 17:10

Poštovani, imam 17 godina. Dečko i ja smo nedavno stupili u spolne odnose. Prvi je bio 17. 2. , a drugi 25.2. Koristili smo kondom oba puta i sve se činilo u redu. Zadnju mjesečnicu dobila sam 8.2., znači imam još desetak dana do druge. Večer nakon drugog odnosa primjetila sam lagano ružičasto krvarenje, a dan poslije svijetlosmeđi iscjedak koji je trajao samo taj dan. Moram i napomenuti da se puknuće himena dogodilo prije samog spolnog odnosa, tako da ni jedan put većeg krvarenja nije bilo.Također, imam problema sa zatvorom, ali mislim da je to rezultat moje loše prehrane koju znam da moram promijeniti. Pročitala sam da to može biti znak trudnoće pa sam se malo prepala. Par dana mi je bilo malo mučno, ali ništa strašno. Molila bih vas za savjet. Postoji li mogućnost trudnoće? Trebam li se brinuti? Unaprijed hvala.

Ivo Balenović, dr. med.

28.02.2019. 20:45

Poštovana Korisnik, pričekajte menstruaciju. Ukoliko ne nastupi na vrijeme uradite test.

Ivo Balenović, dr. med.

28.02.2019. 20:45

Poštovana m44, prema navedenom ne postoji mogućnost trudnoće. Moguće da se radilo o ovulacijskom krvarenju.

Luciiiiiii26

02.03.2019. 09:55

Postovani,
U zadnjih godinu dana mi ciklusi traju 24 dana otp. Otprilike 2 dana nakon zavrsetka plodnih dana imala sam odnos (zasticen) no moguce da je malo ejakulata dospijelo u rodnicu. Sada mi je 31. Dan ciklus, mjesecnice jos nema. Osjecam pritisak u donjem dijelu trbuha i bol u ledima sto inace ne osjecam. Grudi nisu bolne uopce. Je li moguce da je samo stres u pitanju ili da ipak napravim test? Imam 25 godina ako to ista znaci. Hvala puno

Ivo Balenović, dr. med.

02.03.2019. 17:00

Poštovana, uradite test. Sve ostalo su samo nagađanja.