Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogučnost trudnoče.

Autor Poruka

Katja24

20.07.2018. 23:05

Poštovani imala sam odnos na dan ovulucije. Dečko je svršio u mene. Dobila sam mengu i trajala je krače nego što je imam. Ali čudno se osječam. Osječam slabost,nemogu jesti jer mi se povrača i sve što pojedem ispovračam. Postoji li mogučnost trudnoće. Unaprjed hvala na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

21.07.2018. 09:55

Poštovana,uradite test na trudnoću. Možda to nije bila prava menstruacija.

zabrinuta55555

08.08.2018. 00:05

Pozdrav, imam jedan problem koji me vec dulje vremena muci, naime imam redovite odnose, vec 6 mjeseci pijem Zoely kontracepcjske pilule, mjesecnice su mi redovite, svakih 28 dana dobijem mjesecnicu, uz pilule uvijek koristim i prezervativ. Mjesecnica mi kasni vec 16 dana, na moru sam dobila rozni iscjedak koji je trajao svega 5 minuta i kasnije nista. Sad me zanima da li je moguće da partner kad stavlja prezervativ moze rukom prenjeti svoju sluz na kondom i da tako ostanem u drugom stanju?

Ivo Balenović, dr. med.

08.08.2018. 10:15

Poštovana, odgovorio sam Vam na to pitanje u drugoj rubrici.