Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje?

Autor Poruka

Mirjana

07.12.2005. 21:23

Postovani!
Neznam kako ni objasniti problem koji imam osim da primjecujem da mi se vec treci mjesec desava ista stvar. Naime svaki puta par dana prije ovulacije dobijem nekakav svrab koji se s vremenom pojacava i traje sve do slijedece menstruacije. Zatim se kao povuce pa onda opet sve ispocetka pred ovulaciju. Probala sam sa Geonistin vaginaletama ali to mi se cini samo kao kratkotrajno rijesenje jer one pomognu ali kazem sve se opet to vrati. Nisam primjetila nikakav obilniji iscjedak osim onog ovulacijskog. Niti imam kakve bolove. Ali taj svrab strasno iritira. A ne pomazu mi ni Canesten krema niti Plymicol. Samo cu jos spomenuti da 6 mjeseci nisam imala odnose pa neznam sto bi to moglo biti. Znam da cu morati na kraju ginekologu ali Vas molim ako bi mi bar mogli otprilike reci sto bi to moglo biti i sto mi je ciniti.
Unaprijed zahvalna!

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

08.12.2005. 12:34

Draga Mirjana,
ako moram pogađati, rekao bih da je posrijedi gljivična infekcija. U ordinaciji bih vjerojatno preporučio cervikalne briseve (najbolje u vrijeme kada su nazočni i simptomi) pa postupio prema nalazu.
Pozdrav