Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

pitanje

Autor Poruka

nataša

05.02.2006. 22:24

poštovani, molim vas da mi kažete jedno.rodila sam prije 8 mjeseci, krvarila sam točno 6 tjedana, i nakon otprilike 3 mjeseca bila sam na gin. pregledu gdje bilo sve u redu.
međutim, svo ovo vrijeme (napominjem da sam dobila menstruaciju nakon 3 mjeseca)ja imam sluzavi iscjedak iz rodnice, koji je prilikom vršenja nužde jači, vjerovatno jer se naprežem. zanima me što to može biti?
i još nešto. sada kada si pogledam "dolje" ogledalcem čini mi se kao da mi je sve nešto otečeno i kao da ima "viška dijelova"čak i na opip, ne znam kako da objasnim ali eto baš tako.nemam nikakve svrabove ili sl. malo me pojačano bole krsta, valjda od tereta nošenja bebe po cijeli dan. hvala vam unaprijed

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

07.02.2006. 12:48

Na žalost, bez pregleda Vam ne mogu pomoći, ali ćete od svog ginekologa sigurno dobiti smjernice kako se možete pomoći.

nataša

09.02.2006. 13:52

barem nešto?

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

16.02.2006. 08:59

Moguće cista Bartolinijeve žlijezde, ali je prvi odgovor puno pošteniji.