Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

pitanje!!

Autor Poruka

bubi_

29.11.2008. 23:05

Dobar dan,
na pocetku veze decko i ja nismo imali nikakvih problema tijekom seksualnih odnosa,medjutim oko prije pola godine je njega pocelo na intimnom dijelu peckati i javljati se crvenilo i neugodna bol.Bio je kod dermatologa i dobio kremu Rojazol (kao i ja) medjutim nije pomoglo. Jos uvijek nakon spolnog odnosa javi mu se crvenilo i iritacija. Pijem tablete ali ponekad koristi prezervativ da proba smanjiti iritaciju. Ja sam isto otprilike koristila ginodaktanol na preporuku ginekologa.postoji li mogucnost da je nakon toga pocela ta iritacija. mozda to ima veze i sa jacinom /koncentracijom iscjedka (ako mogu reci tako). moze li se to nekako provjeriti i u cemu bi bio problem.... hvala puno na odgovoru

Višnja Tadić, dr. med.

12.01.2009. 23:30

Mislim da vas treba ponovno pregledati i obraditi. Postoje testovi. Javite se na pregled ginekologu.