Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Pitanje

Autor Poruka

luna1985

13.06.2012. 17:35

Poštovani,

Imam curicu od 5 godina i ima nekoliko dana kad ide piškiti govori da je boli,ali samo ujutro kad ustane poslije ništa.To se dešavalo i prije par mjeseci i tada sam joj uradila nalaz urina i sve je bilo ok. I sad opet sam ponovila sve ok.I već tjedan dana to ne spominje samo joj na gaćicama ima par dana primjetim ko žućkasti iscjedak i to samo ujutro kada se ustane,tijekom dana ništa nema niti više govori da je boli.U gradu kojem živim nema dječiji ginekolog,išle smo do pedijatra i on smatra da to nije ništa jer je ne boli svaki dan već to spomene svakih 10-tak dana.Ali mene zabrinuo taj iscjedak pa kakvo je vaše mišljenje,je li joj mogu namazati s nekom kremom i malo držati da sjedi u nekim kupkama ( kadulja,kamilica ) ili nešto slično,jer mislim da bi joj bilo previše traumatično da je vodim ginekologu? A evo jučer i danas nema iscjetka na gaćicama samo sam joj jutros primjetila ko zrno iscjetka kad sam je brisala poslije mokrenja na papiru.Pa me zanima vaše mišljenje?

Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.06.2012. 18:20

Poštovana, probajte joj namazati sa Canesten kremom 2-3x dnevno izvana. Nećete pogriješiti.