Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


seksualni problem i condiloma plana


Autor Poruka

marina1502

21.05.2012. 19:10

Postovani,
dobila sam dijagnozu da imam condiloma plana pre 4 meseca. Imala sam nekoliko kondiloma koje sam odmah uklonila sa ukupno 2 intervencije laserom za taj period. Svog novog decka (sa kojim nisam jos uvek bila seksualno aktivna) sam odmah po saznanju obavestila o situaciji. Mesec dana nakon druge intervencije posavetovala sam se sa ginekologom i rekla mi je da mogu da imam seks uz prezervativ, za svaki slucaj.
Medjutim, sada kad konacno mozemo da imamo seks, moj decko ima problem da se opusti i to utice na njegovu erekciju. Plasi se da ne dobije ovu bolest iako sam ga razuverila, uprkos tome sto mi veruje oseca pritisak i nelagodnost.
Ne znam sta da uradim da ga opustim jer se oboje osecamo lose u vezi sa tim. Pokusali smo da razgovaramo nekoliko puta o tome i on deli kako se oseca sa mnom svaki put, ali sada je vec iracionalno i on pocinje sebe da krivi sto ne moze da prestane da razmislja o svemu.

Hvala unapred.

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.05.2012. 22:20

Poštovana,svakako da možete imati odnose sa zaštitim. Ako je sve kao što ste naveli te ukoliko nemate kondiloma na vanjskom spolovilu,u rodnici te na vratu maternice.Svakako ne razumijem strahove vašeg partnera.