Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca?

Autor Poruka

TihanaZagreb8

23.04.2012. 14:55

Pozdrav, pisala sam vam vec prije u vezi ive teme ali ju nikako nisam mogla naci, pa sam morala otvorit novu....

Ugl. kasnila mi je menstruacija par dana, radila sam dva testa na trudnocu prvi mi je pokazao jedva vidljivu crticu a drugi (u istom danu napravljen) je pokazao negativno......
Pitala sam koje su sanse da sam trudna....
Dobila sam mjesecnicu 15,04 i trajala mi je kao i svaka do sad, 7 dana. Medjutim, ja konstantno imam mucnine, ne mogu jesti.....osjecaj neke nervoze u zelucu....
dali je moguce da sam trudna iako sam dobila mjesecnicu...?

hvala

lp

Dejan Šakoronja, dr. med.

23.04.2012. 22:35

Poštovana, niste trudna. Smetnje koje navodite nisu vezane uz trudnoću. Svakako se javite na pregled svome obiteljskom liječniku.

mala22

25.04.2012. 11:55

Poštovani!
Prije četiri dana smo dečko i ja imali odnos. Prema dogovoru, prvi puta je svršio u mene jer bi oboje željeli dijete. To je bilo šestog dana ciklusa ( znači, neplodni dani). Zanima me, da li postoji mogućnost trudnoće? Inače, ciklusi mi traju od 26 do 30 dana. I, da li bi morala odmah kod svog ginekologa ili da još tjedan dana pričekam?
Unaprijed zahvalna na odgovoru.

25.04.2012. 17:25

Poštovana, savjetujem da imate odnose sad kad su plodni dani.
Ako vam izostane sljedeća menstruacija, napravite test na trudnoću a tek tada se javite svom ginekologu na pregled.

niksi

29.04.2012. 11:15

Pozdrav.. E ovako: Ja i djevojka od prvoga dana imamo nezasticeni odnos,evo 5 mjeseci.medjutim ja uvjek pazim na to,ali njoj su ciklusi neredovni,ponekad dobije 10 dana 20 dana ranije nekad joj kasni 3 4 dana,ali evo zadnji put je dobila 20.04 i trebala bi da dobije 20.05 ali jos uvjek nije dobila evo vec je proslo 9 dana!! Ona kaze da joj se vrti po malo,ali je stomak fiska,i ima male bolove u grudima,! P.S. klima je ovih dana uzasna pad temperatura sa 25 na 5 i tako nekoliko dana.pa me interesuje moze li da bude da je zbog klime neki poremecaj pa ne dobija?.!! A test jos uvjek nismo radili..??

01.05.2012. 10:55

Poštovani, mislim da prvo trebate napraviti test na trudnoću, premda s obzirom na smetnje, mislim da se ne radi o trudnoći već o premenstrualnom sindromu.