Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca ???

Autor Poruka

Ivana.M

22.10.2012. 11:25

Dobar dan svima happy udata sam i jako jako zelimo bebu . Zadnju menstruaciju sam imala 14.9. A ovog meseca nisam ni dobila. 15.10 i 17.10 vodili smo ljubav bez zastite u kojoj je muz svr.... U meni. Htela sam da pitam dali je moguce zatrudneti kad menstruacija kasni? Simptomi nemam osim sto me grudi jako jako bole. Hvala puno

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.10.2012. 11:35

Poštovana, ako ste odnose imali samo navedene dane niste trudna.
Plodni dani su daleko iza vas. Drugim rječima imali ste odnos u neplodnim danima tako da očekujte menstruaciju svaki čas.

kk140

22.10.2012. 22:25

Postovani. partneru i meni je prilikom spolnog odnosa pukao kondom.. Nakon tjedan dana posjetila sam ginekologa i potvrdio je trudnocu.. Posto jos nismo spremni imati dijete, zamolila sam ginekologa da mi da tablete kojima bi se sprijecila ta trudnoca..
Prepisao mi je duphaston koji moram piti dva puta na dan po dvije tablete..
No na svim stranicama i na uputama za lijek procitala sam da se to daje za ocuvanje trudnoce, tj. za sprecavanje pobacaja..
Pa me zanima dali se pomocu tih tableta moze sprijeciti trudnoca u prvom tjrdnu ili su one samo za ocuvanje..
Bila bih zahvalna na brzom odgovoru...