Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoća

Autor Poruka

rebeka666

29.10.2012. 16:05

Postovani doktore,zadnju menstruaciju sam imala 05.9.2012. spolne odnose sam imala 29.09.2012 pred ponoc,a kucni test na trudnocu sam testirala 04.10.2012 bio je pozitivan jedna crta jako vidljiva preko nje druga jedva vidljiva.dali je moguce da je ejakulirao u mene prije svrsavanja,jer je svrsio vani...ocekivala sam menstruaciju 3.10. jer su mi ciklusi svakih 28 dana....taj 3.10.2012. sam imala malu sukrvicu.....i kasnije nista sutradan tockice svijetlog krvsvog iscjetka...5.10.2012. sam radila test na bhcg bio je 800, na uzv nista nije bilo vidljivo sluznica zadebljana na jajniku zuto tijelo,9.10.2012 sam bila ponovo na uzv je bila jedva vidlljiva tockica....mjehuric...pitala sam doktoricu koliko sam trudna ona je tada rekla tj dana.....u petak sam bila ponovo na uzv srce kuca ali jos to nije srce nesto mi tamo objasnjavala....htjela bi cuti vase misljenje...dali je zapravo moguce da zatrudnim u periodu od 29.9. sam imala odnos dal je moguce da ostanem trudna u pet dana od spolnog odnosa i da testovi pokazu trudnocu....

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.10.2012. 20:10

Očito vam ta menstruacija 5.9 nije bila prava.
Prema ovome što opisujete veličina beta hcg a i uz valaz ukazuju na 5 tjedana amenoreje.
Dakle zadnja menstruacija po ultrazvuku bi trebala biti od 18. Ili 19.9.