Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Niwesa

16.04.2013. 22:35

Pozdrav!

Ovako....imala sam abortus 14.3. nakon 6,5 tjedana! Sve je proslo ok, bez ikakvih prevelikih bolova, krvarenje malo samo par dan i uredno sam popila sve tablete koje su mi propisali....javilo mi se je malo, jako malo krvarenje nakon 2 tjedna i tamno, brzo je i proslo....nako dva tjedna sam imala sexualni odnos s kondomom... bila sam kod ginekologa na kontroli nakon mjesec dana i receno mi je ovako.....Uterus A-p mjeri 4.2 cm. Endomerij 8 mm Na desnom ovariju enehogene pravilna cista 4.36x3.67 Na lijevom ovariju pravilna lagano hipoehogena cista 2.5. Menga mi jos ne stize i bojim se da sam opet u drugom stanju...ne bole me dojke, ne bole me jajnici samo mi oko trbuha i na ledima nekakva nelagoda kao da me zari ili zateze!! Hvala!!

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.04.2013. 09:55

Ne radi se o trudnoći. Uskoro će nastupit menstruacija.

Niwesa

17.04.2013. 14:20

Hvala puno! Takoder bila sam u brizi i danas sam kupila test na trudnocu...negativan je...no nisam ga napravila na prvu jutarnju mokracu vec na drugu ali nisam do tada nista posebno pila a nisam ni jela!!! pozdrav

17.04.2013. 19:20

Molim.

Niwesa

18.04.2013. 01:15

Samo jos nesto...da li ima ikakve veze sto nisam test napravila na prvu jutarnju mokracu vec na drugu nakon 3 sata...konzumirala sam samo kavu i casu vode...kaze u testu da se moze napraviti u bilo koje doba dana, test je baby check plus 25mlU/ml....?? Odma mi se je pokazala jedna crvenkasta crta (negativno) i tako je i ostalo i nakon 10 min i duze!! Hvala

18.04.2013. 10:20

Nema veze. Test je negativan. Ne brinite.