Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Irms

28.10.2015. 09:30

Pozdrav.Ovako stoje stvari.Zanima me da li je moguca trudnoca ako je decko svrsio 3 do 4 sata prije spolnog odnosa,a zatim smo imali spolni odnos bez zastite,ali nije svrsio u mene.Zanima me da li je tekucina(kapljice) koja mu je izlazila predejakulat ili sluz i da li je moguca trudnoca.Molim vas odgovorite mi moj decko i ja smo jako zabrinuti.

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.10.2015. 12:50

Šansa postoji no nije velika.

Irms

28.10.2015. 14:10

Aham,hvala Vam na odgovoru,i zanima me jos nesto.Prijateljica mi je rekla da postoje dani u mjesecu kada zena treba imati menstruaciju i ne smije imati spolne odnose bez zastite iako decko ne svrsi u nju,te moze doci do trudnoce,pa me zanima koji su to dani,da li je moguce da tako zatrudnim.Prije desetak dana mi je prestala menstruacija a inace mi nekad kasni a nekad je redovita,ova menstruacija mi nije kasnila,zanima me jesam li ja u tim danima.Molim Vas da mi date objasnjenje na ovo,jer bas u potpunosti i ne razumijem koji su to dani.Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.10.2015. 19:05

Prijateljica priča bedastoče- Malo se educirajte na ovim stranicama to vam je bolje.