Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

bobica97

06.11.2015. 18:25

Zadnju mjesecnicu sam imala 4.10. Ciklusi su mi 30-32 dana. 16:10. Decko i ja smo se medjusobno zadovoljavali i ja sam drzala njegov penis u ruci. Kada sam izvadila ruku, ona je bila mokra od deckove sperme. Obrisala sam ruku suhom maramicom i decka tim rukama dirala po njegovim rukama. 10tak minuta kasnije od je njegove prste gurnuo u moju vaginu.Njegova ruka je bila suha. Cijele prosle nedjelje bilq sam pod jakim stresom zbog polaganja i jako sam se uplasila. U petak 23/10. Na gacicama sam imala smeđe, crvenkast iscjedak kao zadnji dan menstruacije. Kada sam se obrisala na papiru nije bilo nista. Sutra dan nista nije bilo na ulosku ali kada sam se obrisala na papiru je bio bijelo smeđa sluz. I od nedjelje mi nista nije islo vise.Mnogo se plasim trudnoce inace sam nevina .. Vec 2-3 dana mi ide sekret bijel i gust, kao grudice. A grudi me ne bolu samo su mi bradavice izrazene bas kao i pred dobojanje i žlijezde koje se nalaze sa strane su uvecane. Dijareju imam vec dva dana i puno plinova u trbuhu, akne su mi prekrile lice i danas me bolu ledja a vec nekoliko dana i trbuh malo ... Da li je u pitanju trudnoca?

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.11.2015. 21:15

Nije u pitanju trudnoća.

Mlitarac

28.03.2018. 17:30

Postovani!
Cura mi je trebala dobiti mengu,ali je reka da je vjerojatno trudna! Nakon toga je rekla da joj kapa malo brze i da ako kapa malo brze da se to nece roditi,da ce izici iz nje nakon 6 dana ako ne prestane krvariti,da ce to izici iz nje kada bude na wc-u! Mozete li mi reci dali je to istina da se to moze dogoditi?

Mlitarac

28.03.2018. 20:25

Poštovani doktore dali mi možete odgovoriti da znam?
rekla je da će nakon 6 dana popiti neku tabletu pa se neće roditi!
dali je to moguće da se dogodi? nismo još spremi za taj korak pa nebi htjeli djete,a ovo se dogodilo!
samo još jedna stvar...dali je ona mogla zatrudnjeti ako je stavljala sa prstima u "nju" komadičke sperme?

Ivo Balenović, dr. med.

28.03.2018. 21:16

Poštovani, uopće ne razumijem o čemu se radi. Savjetujem da djevojka učini test na trudnoću. To je trenutno jedini način da se dijagnosticira eventualna trudnoća.