Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Dix93

23.03.2018. 00:26

Situacija mi je komplikovana,ali cu pokusati da objasnim.U oktobru sam imala nezasticen odnos i popila tabletu za dan posle odma sam prokrvarila i to je trajalo 4 dana,sledeci mesec sam ponovo imala odnos takodje nezasticen naravno momak nije u meni to zavrsio,to se desilo drugi dan menstruacije sve mi je bilo redovno svaki mesec do marta.U martu sam trebala dobiti 8og medjutim kasnilo mi je 4 dana dobila sam 11og imala 5 dana s tim sa mi je prvi dan slabo curelo,ali sam osecala ono grcenje kao i svaki put kada treba da dobijem.Tih dana sam bila u bosni pa sam mislila da je zbog promene klime,ali nisam sigurna.Zanima me da li je moguca trudnoca?Osecam boluckanje nekad u jajnicima i razna grcenja.

Ivo Balenović, dr. med.

23.03.2018. 09:35

Poštovana, pošto ste ovaj mjesec dobili menstruaciju ne postoji mogućnost trudnoće.

Lav59

25.03.2018. 22:45

Postovani,
imali smo zasticeni odnos 7.dan ciklusa decko je svrsio van,nekoliko sati kasnije probali smo bez kondoma ali to je bio doslovno samo ulazak penisa i odmah van,kasnije samo nastavili sa zaštitom.Menstruacije su mi redovne bez odstupanja,ciklus 28 dana.Molim vas za misljenje.
Hvala

Ivo Balenović, dr. med.

26.03.2018. 14:55

Poštovana, imali ste odnos u vrijeme neplodnih dana, a i prema opisanom teško da bi moglo doći do oplodnje.