Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Samsona

07.06.2019. 13:05

Zanima me mozete li mi pomoci. Trebala sam dobiti menstuaciju 30.05., ali nisam. Spolni odnos je bio 01.06. Nakon 2 dana napravila sam krvni test da utvrdimo prijasnje trudnoce ukoliko ih ima zbog uzimanja pilule za dan poslije; bio je negativan pa sam 04.06. popila Norlevo. I dalje bez menstruacije. Ima li razloga za brigu? Mozda je prekasno bilo za pilulu. Cekati jos ili uzeti urinski test? Hvala

Ivo Balenović, dr. med.

08.06.2019. 09:35

Poštovana, odnos je bio u vrijeme neplodnih dana. Vjerojatno je tableta još dodatno poremetila ciklus.

Xxxvvv1

04.07.2019. 22:20

Poštovanje imam jedno pitanje interesuje me ima li ikakve mogucnosti ako penis bez zaštite dodirne vaginu a on je u erekciji i iz njega curi malo sperme ili ako je tipa ušao mozda jedan cm unutra devojka je inače nevina? Mi smo tog dana inače praktikovali da tako kazem peting trljanje ali bili smo bez odjeće,sada me malo fata panika da li može tako ostati trudna na taj nacin?
Hvala unapred na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

05.07.2019. 08:40

Poštovani, ne postoji mogućnost da na taj način dođe do oplodnje. Za oplodnju je potrebno da dostatna količina sjemena (od oko 1 ml) bude unešena u rodnicu.