Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Moguca trudnoca


Autor Poruka

CrnaDama1

05.11.2017. 12:40

Pozdrav.Nakon zadnjeg ciklusa redovno sam bila spolno aktivna bez cuvanja.Vec oko sedmicu ipo sam razdrazljiva,nervozna,imam bolove u trbuhu i to me stanje mnogo brine.Potom sam dobila smedji iscjedak koji traje evo vec 5-6 dana,a nikako da dobijem.Pa mi se namece pitanje da li je moguce da sam trudna i sta zapravo znaci taj smedji iscjedak.Sad nekad i ocekujem ciklus ali eto s obzirom da se nismo cuvali i da zelimo bebu,zelim da pitam da li postoji uz ovakve propratne situacije mogucnost da sam u drugom stanju?Osim bolnih grudi jos uvijek i prestanka bola a uz smedji iscjedak i povremena zelja za ljutim i kiselim,nikakvih simptoma nemam?

Ivo Balenović, dr. med.

05.11.2017. 20:15

Poštovana, moguće da se radi o implantacijskom krvarenju. Postoji mogućnost da je iscjedak zbog slabe funkcije žutog tijela. Teško je točno reći bez nalaza, stoga savjetujem da učinite test na trudnoću.