Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 932 | Broj poruka: 5405

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


osip po nogama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nataodzanata

21.06.2011. 10:51

Poštovani,
jutros sam se probudila i zamijetila osip po nogama, koji nije crven i ne svrbi, koža nogu izgleda mi kao površina brus papira. Osip se nalazi na koži od gležnja do prepona. Dan prije sam se bila sunčala i koristila kremu za sunčanje. Nisam sigurna jel osip od sunca ili kreme, jer se već duže vrijeme izlažem suncu, a i kremu sam koristila i prije par dana, s time da sam je nanijela po cijelome tijelu, pa bi valjda bilo logično, ako je zbog kreme da se pojavi po cijelom tijelu? Molim Vas za savjet, malo sam uspaničena, jer se s time sad prvi puta susrećem. Hvala Vam unaprijed.

Darko Richter, dr. med.

21.06.2011. 16:25

Zašto bi to bila alergija?
Pitajte na fourmu dermatologije.

Lojpurusa

18.07.2011. 22:51

jel proslo??Ja imam nesto slicno posle sredjivanja sa aparatom za plivanje na bazenu namazah i kremu za sunce sebe celu.No posle dva dana ja dobih crveni osip malo se uplasih.Nato suprug kaze meni to ti je od aparata al mi to nije prvi put da ga koristim a evo ovo posle tri dana kao da prolazi ali nije jos.Mazem fenistilom i necu vise da orem po nogama nisacim vise nego ima krema finih za uklanjanje nasih zenskih mukablunk).Da li je moguce da je od aparata konzumirala nisam nista novo i osip je kod mene isto samo d o koljena sredinom noga prednje strane.Dali treba ici na kontr.ili sacekati jos da se vidi????Kao da prolazi...

Darko Richter, dr. med.

18.07.2011. 23:35

Nisam siguran da je pitanje upućeno meni, a toliko je zbrkano da se ne bih niti htio miješati.