Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Bijela mrlja na penisu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Distance

21.05.2008. 12:55

Dobar dan.
Moj problem je sljedeci, nedavno mi se pojavila mala bijela mrlja na glaviću penisa, veika je par milimetara te me ne boli nista, niti pece. Nuzdu obavljam uredno bez ikakvih problema. Imam inace izražene žlijezde tako da znam da to nije. Sama mrlja me ne boli na dodir. Do prije mjesec dana sam imao problema sa boli u testisima i krvi u spermi, no to je proslo i nikako se nije vise javljalo. Tada sam isao na pretrage krvi i urina i sve je bilo redu. Partnerica nema nikakvih spolnih bolesti.
Je li moguce da je to pristic koji ce proci ili da idem na daljnje pretrage?

Hvala Vam najljepša.

Dr. sc. Ivana Nola, dr. med.

13.06.2008. 23:00

Poštovani,
zbog ovakve mrlje trebali biste se javiti dermatologu, možda je riječ o prolazoj hipopigmentaciji, a može biti riječ i o vitiligu, koji u tom slučaju zatjeva obradu i terapiju.

fero

02.05.2011. 23:02

Dobar večer,imao sam spolni odnos sa djevojkom prije dva mjeseca,imao sam zaštitu,poslije 3 dana od spolnog odnosa mi se pojavilo crvenilo ispod glavića ali je ubrzo nestalo,jako sam se živcirao i bio pod stresom sad mi je to prošlo ali još se bojim da mi nije nešto jer me malo boli trbuh,bio sam na vađenju krvi i mokraće doktorica je rekla da je sve u redu i da me to boli od naglog debljanja jer sam ja dosta smršavio već par puta pa se naglo zdebljo i da su mi se crijeva od toga izritirala,a sad mi se pojavila neka bijela mrlja na glaviću mala ne svrbi ne peče ali me zanima šta je to?Puno vam hvala na odgovoru

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

03.05.2011. 10:00

O čemu je kod Vas riječ ne mogu zaključiti preko računala, ali sigurno nije vezano s spolnim odnosom koji ste imali.