Autor
|
Poruka
|
Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.
|
12.01.2014. 22:45
Vaš problem je urološki, te se javite urologu.
|
johnnie
|
12.01.2014. 22:45
Postovani, dobio sam prvo crvene tockice po glavicu zatim kao bijeli pristici ispod kozice i ima neugodan miris kada navucem kozicu.Zanima me je li je to kandidijaza il neka iritacija.Dobia sam je nakon sto sam imao spolni odnos.
|
Antonio995
|
13.01.2014. 00:30
Postoji li nesto sto mogu sam uciniti, lijecniku cu biti tek za dva dana u mogucnosti otici. Ima li veze to sa ovim? Do sada mi je sve bilo prekriveno kozicom, tj.neobrezan je, no sada ne izgleda kao do tada, sad je ono kao da je obrezan, dakle kozica se povukla s vrsnog dijela. Problem je sto me boli prerez kroz koji mokraca ide jer je on otvoren, tj. nije prekriven kozicom, pa je nadrazen. Molim vas, naravno da sam mislio lijecnika posjetiti ali za dva dana , jer mi nije u doticaju.
|
Doci
|
13.01.2014. 00:30
Poštovanje!
Ovako, imam jedan problem.
Naime sve je bilo u redu do prije nekih 2 sata, kada sam ja glavić nekako okrznio kada sam ga stavljao nazad u donje rublje ili mozda to nije uzrok ali tada sam shvatio da imam problem.Odma sam ga pregledao i ustanovio da mi je onako malo crveni nesto slicno mojoj slici na istome tome mijestu na slici.Odma sam se otusirao pod mlakom vodom cirka jedno 5 minuta sam ga prao i nestalo je ali samo na dijelu prema glavicu ovdje dole je ostalo.Svrbilo me kada sam izvodio malu nuždu a sada i ovaj doljni dio na dodir malo svrbi.I mogu prevuci kozicu ali nekako kao da se ljepi, ali neboli nista oko prevlacenje.
P.S Mastubriram skoro svaki dan i nekada znam imati cudan miris oko penisa.
Hvala!
|
|
13.01.2014. 14:50
Za johnnie: mislim da se kod vas ne radi o nikakvoj bolesti i da terapija nije potrebna.
|
|
13.01.2014. 14:50
Za Antonio995:Ne mogu vam pomoći preko računala, niti je to u mojoj domeni.
|
|
13.01.2014. 15:35
Za Doci: mislim da kod vas nema nekog medicinskog problema.
|
knight 32
|
15.01.2014. 19:00
Molim pomoc, prije dva tjedan sam imao spolni odnos sa jednom prijateljicom. Tek nakon 8 dana san primjetia da me to pocelo svrbit i pec prilikom uriniranja, ali ne prilikom svakog, nakon dva dana svrbez i peckanje je nestalo, ali onda se pojavilo crvenilo na glavicu i na kozici, i neugodan miris. crvenilo i neugodan miris nestaje kada se otusiram ali se nakon 45 min opet pojavi, i stalno je vazno. Sad neznam sto mi je napraviti mozda postoji neka krema da se maze na to, neugodno mi je otici kod lijecnika, pa sam vas prvo htio pitati za neki savjet, jer neznam jeli sta ozbiljno ili je samo neka iritacija. eto ako bi mi mogli kako pomoci. Unaprijed Hvala .
|
knight 32
|
16.01.2014. 00:30
peckanje se opet danas pojavilo, mozda zato sta san opra gelom, i zaboravio sam reci crvene tockice
|
|
17.01.2014. 10:05
Može se raditi samo o blažoj iritaciji, ali i o uretritisu i balanitisu. Preko računala se ne može utvrditi o čemu je riječ, a o tome ovisi i terapija.
|
jakovk
|
21.01.2014. 10:55
poštovanje
prije pola godine primjetio sam malu crvenu fleku na glaviću penisa koja je vrlo brzo nestala, nije bilo nikakve boli, svrbeži, iscjetka ni problema pri mokrenju....prije 7 dana crvenilo se vratilo al je ovaj put znatno veće (promjera 8-9 mm) i nekada bude jačeg intenziteta a nekada bude blako roze boje, ne boli niti pecka, niti imam iscjedak, samo me ponekad (jako rijetko) češe...uz tu crvenu fleku inam i smeđkaste mrlje koje mi ne smetaju mnogo i nisu toliko uočljive..možete li mi reći o čemu se tu radi...imam stalnu partnericu već 4 godine i redovite seksualne odnose
unaprijed zahvaljujem
|
|
21.01.2014. 13:20
Mislim da se na radi o nikakvoj bolesti i da terapija nije potrebna.
|
rokerrr
|
21.01.2014. 21:50
Dobar dan e ovako imam tisonove zlijezde ili ti Pearly Penile Papules!!
sad znam da je to bezopasno i to sve stoji al jednostavno me muce!!
I zanima me koji je rijesenje!Jel bolje operacija pod noz ili Laserski i dali vi to radite koja je cijena...itd
da me informirate..unaprijed hvala!!
|
|
22.01.2014. 16:10
Kiruški tretman ne dolazi u obzir. Laserski se može pokušati, ali vam ne bih preporučio. Osobno ne radim takve promjene. Dolazi u obzir CO2 laser, ev. Er-YaG.
|
Pepsi11
|
24.01.2014. 00:20
Postovani, imam svrab u penisu. Skoro sam radio cirkumciziju, imao sam svrab pre operacije. Operacija je prosla ok, i sve je lepo zaraslo, a svrab se opet vratio. Vadio sam bris iz penisa, i rekli su da nemam nikakvih bakterija. Penis izgleda skroz normalno. Osecaj je dosta nelagodan, i svrab je jedini simptom koji imam. Sutra idem da proverim da nemam kandidu. Da li bi mogli da mi date Vase misljanje sta moze biti u pitanju?
|
|
24.01.2014. 09:40
Mislim da se kod Vas ne radi o nekoj posebnoj bolesti, već o blažoj iritaciji koja izaziva svrbež.
|
Nixa86
|
27.01.2014. 11:45
Prije pola godine sam stupio u spolni odnos sa partnericom i nakon toga mi se na glavicu pojavilo crvenilo i svrzbez i partnerici na vagini ... ona vec to lijeci pola godine i proslo joj je kao i meni , mazali smo canestenom i ona je uzimala kapsule koje se stavljaju u vaginu ... nakon perioda od 2 mjeseca bez spolnog odnosa stupili smo u njega te se njoj opet poojavilo crvenilo i svrbez jaka a meni nista .. neznam sta da radimo bila je kod ginekologice i dala joj je sad nekakve druge kapsule koje je morala upotrebljavati 7 dana ali nije proslo :S .... Unaprijed se zahvaljujem
|
netko_iz_mase
|
27.01.2014. 16:30
Poštovani,
prije dva dana za vrijeme odnosa, supruga je osjećala bol. Te iste većeri na nogometu sam dobio jak udarac loptom u penis i testise. Kasnije sam primjetio da se na glaviću pojavilo nekoliko crvenih točnica nalik prištićima. Jučer je supruga primjetila da ima blagu vaginalnu upalu. Danas se upala pojačala, a meni se crvenilo proširilo po cijelom glaviću te unutrašnjem dijelu prepucija. Je li moguće da je crvenilo povezano s udarcem ili isključivo sa upalom kod supruge te kako liječiti u kojem slučaju.
Unaprijed zahvaljujem.
|
|
27.01.2014. 18:25
Crvenilo nije od udarca. Liječenje ovisi o kakvoj je upali kod supruge riječ. Ako je riječ o Candidi, pomoći će Canesten krema 2x dnevno kroz 2 tjedna.
|
Nixa86
|
28.01.2014. 17:50
Prije pola godine sam stupio u spolni odnos sa partnericom i nakon toga mi se na glavicu pojavilo crvenilo i svrzbez i partnerici na vagini ... ona vec to lijeci pola godine i proslo joj je kao i meni , mazali smo canestenom i ona je uzimala kapsule koje se stavljaju u vaginu ... nakon perioda od 2 mjeseca bez spolnog odnosa stupili smo u njega te se njoj opet poojavilo crvenilo i svrbez jaka a meni nista .. neznam sta da radimo bila je kod ginekologice i dala joj je sad nekakve druge kapsule koje je morala upotrebljavati 7 dana ali nije proslo :S .... Unaprijed se zahvaljujem
|