Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


komedoni


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zea

13.06.2004. 12:58

Imam sina od 14 godina, koji posljednjih mjeseci ima problema s kožom lica (očekivano s obzirom na dob, zar ne?). Osim prištića ispod "šiški", posebno su mu izraženi komedoni na nosu i u ušima (!). Koža nosa mu je je gruba na dodir (poput ribeža). Kupila sam mu losion za čišćenje lica, ali slika se se drastično pogoršava. Mislim da ne "prčka" sam po tome, iako se po koji komedon pretvori u ogromnu aknu, ne dozvoljava ni meni da mu "očistim" lice, što opet naravno nije loše...Živimo u Zagrebu, i zanima me da li još uvijek radi kozmetološka ambulanata na Šalati, i na koji se način može doći tamo (radno vrijeme, da li treba uputnica, naručivanje, cijena itd...)

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

14.06.2004. 02:00

Dob vaseg sina je tipicna za pocetak akni.Sto se tice pregleda na " Salati" treba vam uputnica.Radno vrijeme je od 8-14.30 h a pauza cini mi se od 11.30-12h no to jos provjerite.Za ciscenje lica tretman se placa 250 kn i nije na uputnicu.Svakako uradite pregled te se potom dogovorite za tretman cscenja jer treba rabiti krace vrijeme terapiju prije ciscenja lica da bi sama procedura tretmana bila sto blaza.Svakako je potrebno s sinom popricati i pripremiti ga psihicki da rabi redovito terapiju te da se pridrzava dobivenih uputa.