Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


lpg tretman celulita


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Snezana

06.02.2006. 14:38

Postovani,
Danas sam isla na lpg tretman celulita, nemam dovoljno informacije za ovu vrstu tretmana, ukoliko Vi imate da mi kazete dali postoje neke kontraindikacije za ovaj tretman, nezeljene efekte, takodje. Veoma sam mrsava, ali poslije drugog poroda (bliznaci) dobila sam celulit i visak koze, pa to zelim i tretirati, ako imate dodatne savijete dobro su dosli.
Unaprijed hvala.

dr. Dinko Kaliterna

06.02.2006. 16:40

Kod ovog tretmana je izuzetno bitno iskustvo onog koji radi s njim jer inače tretman može biti bolan, osjetljiv te vrlo često praćen pucanjem kapilara i nastajanjem modrica. u vašem slučaju teško mi je reći broj potrebnih tretmana. Kontraindikacije su trudnoća i teže bolesti. Bitnu ulogu ima kozmetika jer nova sredstva na bazi bjelančevina znatno pomažu npr. serum protiv strija od Jericha. Tretman je dobar ali morate biti svjesni mogućih komplikacija. Ukoliko se bojite navedenog savjetujem tretman s laserom Triactiv koji nema nikakvih nuspojava te je tretman ugodan. Nije potreban nikakav oporavak.

Snezana

14.02.2006. 21:39

Hvala na odgovoru,
Inace, nisam osijetila bol tijekom, ali zato poslije tretmana i slijedecih 5-6 dana sve me je boleleo, osobito ledja i stomak, kao kad se upale misici. Noge bas me nisu drzale i osijecala sam ih kao otkacene. Nije bilo bas kao na reklami i buduci da se ne mogu dali da opet idem ili ne, molim Vas da mi objasnite kakve su to komplikacije koje ste spomenuli?

dr. Dinko Kaliterna

17.02.2006. 11:58

Probajte tretman s Triactivom laserom koji je potpuno ugodan i bez navedenih komplikacija. Nakon tretmana se fino osjećate jer vas dodatno opusti. Kod LPG su najčešće od komplikacija modrice koje traju par tjedana bolnost koju ste spomenuli.