Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


molim vas savjet


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ivan

01.06.2004. 03:58

Poštovani,
Imam 24 god., i jedan problem, i molim Vas za savjet. Javlja mi se recidirajuči svrbež glansa, popračen sa crvenim sitnim osipom koji drugi dan pređe u bijele sitne točkice koje me svrbe.Nemam problema sa uriniranjem, i sve mi se to samo povuče u roku od 7 dana.Imam redoviti seksualni život, imam istu partnericu već duže vrijeme. Molio bih Vas za savjet, i može li se kupiti u apoteci nešto za to.
Unaprijed zahvalan

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

01.06.2004. 11:27

Pretpostavljam da se radi o gljivicnoj infekciji.U apoteci nabavite
Canesten kremu i mazite izvana promjene 2-3x dnevno te okolnu kozu od ruba promjena za oko 2 cm.Prije mazanja operite promjene obicnom vodom i zasebnim rucnikom susite.Mazite dok ne promjene ne produ te kad se skroz povuku nastavite s mazanjem jos 1x dnevno 7 dana. Pokusajte spolovilo prati s sapunom Aven ili Eucerin, najbolje bi bilo prati s nekim sredstvom za intimnu njegu koje kupite u apoteci.
Obicni sapuni i cesto pranje njima naime pogoduju gljivicnoj infekciji.
Dok traju promjene odnose odrzavajte prezervativom.Svakako bi svjetovao da i vasa djevojka provede terapiju s Canesten vaginaletama.