Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


opadanje kose


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

marija

06.07.2006. 13:32

u zadnje tri godine mi ispada kosa(podjednko po cijeloj glavi),nova ne raste i vec je dosta prorjedena.pregledala sam hormone stitnjace,spolne hormone,antijela,redovito radim kontrolu briseva grla i nosa,i to je sve u redu ali u te tri godine zeljezo mi je smanjuje sad je palo na 2,vadila sam feritin (13) ,pijem heferol ali nikako nemogu nadomjestit zeljezo.imam i veliku sedimentaciju sto prije godinu dana nisam imala(78).problema sa crijevima ,ceste bolove u trbuhu i 5-6 puta dnevno stolicu,ali gastroenterolog nije vidio nikakvu upalu,cir nista.i po kozi imam nekakve lisajeve,za koje dermatologica kaze da nezna sta je a propisala mi je elocom kremu...sad su me poslali reumatologu..da li vi mozda imate neku ideju gdje je glavni uzrok svega

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

04.08.2006. 12:15

Očito je u pitanju neki upalni proces u tijelu koji je uzrok povećane sedimentacije i drugih tegoba, a možda i opada kose. I samo sniženo željezo je potencijalni uzrok opada kose. U svakom slučaju biti će potrebna detaljna klinička i laboratorijska obarada.