Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


osip


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

alenra1409

24.10.2013. 00:40

Poštovani,

imam pitanje u vezi cudnog osipa na nogama.. Uglavnom, prije dva mjeseca sam udomila macku, i nakon toga pojavio mi se osip na nogama, onako crvene tackice i kao da se koza ljustri sa njih, suha koza, i svrbi me. Otisla sam u apoteku da se raspitam, i rekli su mi da je to alergija na maciju dlaku nista zabrinjavajuce i dali mi mast Triderm, te mi rekli da se moram rijesiti macke.. Medjutim evo nakon mjesec dana, osip se ne povlaci i sad je dobio neki izgled, kao da me neko oprzio cigaretom, onako plikovi, te su se pocele pojavljivati manje tackice na predjelu stomaka i po koja na rukama.. Macke sam se rijesila, koristila mast, medjutim ne prolazi.. Da li bi me mogli posavjetovati o cemu se radi? Ili da posjetim dermatologa, za pregled? inace prije nisam bila alergicna na zivotinje

zahvaljujem

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

24.10.2013. 14:15

S obzirom da jedna mast nije pomogla, ne bih preporučio daljnje liječenje napamet. Najbolje bi bilo da posjetite dermatologa, jer ćete u protivnom samo izgubiti dragocjeno vrijeme.

alenra1409

24.10.2013. 15:45

ok, hvala na savjetu