Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


problem s gljivicama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lud

21.04.2009. 00:00

ovako, da krenem ispočetka.. prije nekih 4-5 godina sam imao spolni odnos s jednom curom lakog morala big-smile i dobio sam kandidu... bio sam kod doktorice koja mi je dala kremu canesten.. no, mazao sam s njome više od mjesec dana i bilo je nekakvo sitno poboljšanje ali se nije skroz povuklo... kad sam potrošio 3 kutije, otišao sam ponovo kod doktorice i reko da ne pomaže, dala mi je plimycol kojeg sam potrošio jednu kutiju.. tad sam primjetio da na nogama između prstiju imam crvene mjehuriće koji pucaju i pekli su, nokti su mi pobijelili i na glavi mi se napravio kao neki lišaji, iznad samog čela na početku kose i isto to na lijevom oku s one strane bliže nosu..

tad mi je doktorica dala Lamisil tablete koje sam pio 4 tjedna... crveni mjehurići su nestali, nokti su donekle normalni, ali ovo ostalo sve isto kao i prije... pa sam OPET bio kod doktorice i dala mi je opet te iste tablete da pijem 4 tjedna, mast Virolex za oko i opet plimycol za glavu i spolovilo..

još imam 4 tablete za popiti, kreme nema, a OPET nikakvog poboljšanja... usto, u periodu između pijenja tableta sam bio kod zubara i popravio mi je zub, jer je doktorica rekla da je možda on žarište...

i evo, to već traje nekoliko godina i ne mogu se toga riješiti.. probao sam sa "dijetama", znači bez šećera, pive i pio sam acidofile i svejedno, ništa ne pomaže...

pa bi Vas molio da mi date još neku ideju jer nisam zadovoljan radom svoje doktorice..

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

24.04.2009. 09:45

Vii ste liječeni kao da imate gljivične infekcije na raznim mjestima, a one nisu dokazane. Potrebno je učiniti mikološku obradu (pretragu na gljive), a o nalazu ovisi i terapija.

lud

25.04.2009. 10:55

samo da napomenem da sam uzeo bris sa penisa i tamo mi je nađena kandida...
za ovo ostalo je doktorica pretpostavila uzrok..

znači, da odem dermatologu na dodatne pretrage ili?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

05.05.2009. 10:45

Da, mislim da bi bile potrebne dodatne pretrage.