Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


problematican ten,pomoc!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Tina

25.02.2006. 17:11

Postovani,
imam 19 godina i problema sa tenom. Probala sam sve moguce kreme, gelove i razne preparate, posjecujem kozmeticarku 2 puta mjesecno od svoje 15 godine i, nazalost, ne mogu reci da se stanje u vecoj mjeri poboljsalo...
Htjela bih saznati nesto vise o laserskom tretmanu akni (naime, imam akne i par oziljaka od akni na licu), koliko je ucinkovit, trebali se svaki mjesec ici na tretman i gdje ga se u Zagrebu opce moze obaviti??
Da li Vi slucajno imate privatnu kliniku odnosno moze li se do Vas doci na terapiju lica? Ako ne, biste li mi mogli preporucit bolje privatne klinike ili salone za ljecenje akni? Cijena stvarno nije upitna!
Unaprijed hvala na odgovoru!

dr. Dinko Kaliterna

27.02.2006. 18:17

Potrebno je u prosjeku 3 tretmana svako 30 dana. Tretman je bezbolan, bez krvi i nije potreban oporavak. Uz trajno liječenje akni uklanjaju se dlake, široke pore, crvenilo lica,... Jedini laser takve vrste u Hrvatskoj dolazi oko 15.3. u polikliniku Poliderma.. Uz liječenje akni istovremeno se ožiljci isto smanjuju. Također lice se manje masti.