Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Problematicno vlasište


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Amadeus

30.01.2006. 18:55

Pozdrav svima na portalu happy. Problem je sljedeći : moje vlasište se jako masti, već dan nakon pranja je vrlo masno, stoga i perem kosu svaki dan ( je li moguće da se iz tog razloga masti još i više ? ).
Osim toga, patim od svrbeža vlasišta, koji ne traje neprestano, ali se javlja više puta tijekom dana, na raznim mjestima vlasišta, čak i nedugo nakon pranja kose ( neposredno nakon pranja se osjeća lagano zatezanje, neki put i peckanje ).
Zadnji problem je ćelavost - duboki zalisci i prorijeđenje preostale kose . Ćelavljenje kao takvo me ne brine, nego me brine činjenica što imam samo 20 godina, vrlo duboke zaliske i ostatak kose vrlo rijedak - je li moguće da već u ovoj dobi patim od androgenetske alopecie ( budući da ćelavim u "pravilnoj" formi, dakle najprije zalisci pa nadalje... ) ili je moje ćelavljenje uzrok nekog drugog problema ( možda nekog od ovih problema koji sam već spomenuo, nepravilne prehrane... ).
Rješenju kojeg problema bi trebalo najprije pristupiti i kako ? Postoji li veza između svih ovih problema ?
Ispričavam se ako sam prekomplicirao stvari, i zahvaljujem na odgovorima.
Još jednom pozdrav svima blunk