Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


rozacea


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lidija

24.02.2006. 19:47

Htjela bih da znam da li postoji ikakav lijek za rozaceu jer doktor mi je samo dao kremu antirosasol koja sadrzi metrodinazol.Lice mi se malo smirilo ali imam jos uvijek rozu kozu i crvene kao bubuljice po prsima,licu i vratu. imam nekoliko popucalih kapilara i ujedno oci su mi suhe i peckaju me ponekad. Inace priej tog astalno su mi suze tekle pogotovu na svjelosti.Napominjem da zivim u Kanadi i jako je hladno pa sumnjam da sam dobila ovaj poremecaj ovdje. Niko u mojoj porodici nije imao rozaceu i ja sam jedina svijetle puti. Doktori ovdje izgledaju mnogo nezainteresirani ili nepismeni pa vas molim da mi napisete kakav bi tretman trebala traziti od njih.

dr. Krešimir Kostović

27.02.2006. 13:58

Po opisu Vi imate rozaceu (kako Vam je i rečeno). Riječ je o kroničnoj bolesti, te nemojte očekivati brze rezultate. Metronidazolska krema je dobra terapija, a za kapilare dolazi u obzir laserska terapija.