Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Svrbež


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Rzr_7

18.02.2016. 22:35

Postovani,prije par dana sam imao odnos sa djevojkom,jednom jedinom. I poslije toga dan,dva me poceo svrbiti penis i po glavicu neko crvenilo. I svrbilo me dva dana onako dosta i sad manje svrbi i pojavila se neka bijela sluz koja se da isprat pod tusem. Sta bi to moglo biti? I takoder je jos crvenilo i malo svrbi i to je to. Hvala.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

19.02.2016. 16:05

Kod Vas je vjerojatno riječ samo o blažoj iritaciji koja ne zahtjeva liječenje.

Cy20

24.02.2016. 21:25

Poštovani, nakon konstantnog svrbeza oko analnog otvora primijetila sam da imam hemoroide, vrlo se tesko mogu vidjeti i napipati, no ipak ih primjetim pa pretpostavljam da su vanjski. Nista me ne boli,nema krvarenja, jedino jak svrbež i osjecaj punoće. U ljekarni sam kupila hemopropin mast s aplikatorkom koja kod primjene u anus malo peče. Zanima me koliko bi se dugo treba mast upotrebljavati i kako znati jesu li se hemeroidi povukli s obzirom da ih je dosta tesko vidjeti (mozda je znak prestanak peckanja?). Što se tice svrbeza mogu reci da mast pomaže. Puno hvala unaprijed.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

25.02.2016. 14:40

Ne mogu Vam reći je li riječ o hemoroidima. To Vam može reći samo proktolog (kirurg) na pregledu. To nije pitanje za dermatologa.